Відома українська продюсерка Олена Мозгова продовжує ділитися своїм раціоном з аудиторією після феєричного схуднення на 22 кілограми за 6 місяців. Як виявилось, жінка не дотримувалась якихось особливих жорстих дієт, а просто обирала правильні продукти. Для своєї чергової страви, зірка обрала капусту, яка так потрібна організму в період авітмінозу. Проста ідея приготування капустяників опублікована на сторінці Олени Мозгової у Facebook, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту нашинкувати.
2. Додати трохи солі і перемнути руками.
3. Подрібнити м'ясорубкою моркву, цибулю і куряче філе.
4. Додати 2 яйця, подрібнену зелень, сіль, перець та куркуму.
5. Розігріти на сковорідці трохи оливкової олії.
7. Подавати гарячими зі сметаною.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...