Відома українська продюсерка Олена Мозгова продовжує ділитися своїм раціоном з аудиторією після феєричного схуднення на 22 кілограми за 6 місяців. Як виявилось, жінка не дотримувалась якихось особливих жорстих дієт, а просто обирала правильні продукти. Для своєї чергової страви, зірка обрала капусту, яка так потрібна організму в період авітмінозу. Проста ідея приготування капустяників опублікована на сторінці Олени Мозгової у Facebook, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту нашинкувати.
2. Додати трохи солі і перемнути руками.
3. Подрібнити м'ясорубкою моркву, цибулю і куряче філе.
4. Додати 2 яйця, подрібнену зелень, сіль, перець та куркуму.
5. Розігріти на сковорідці трохи оливкової олії.
7. Подавати гарячими зі сметаною.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...