Смачно і корисно: Олена Мозгова поділилась простим рецептом капустяників із куркою

Відома українська продюсерка Олена Мозгова продовжує ділитися своїм раціоном з аудиторією після феєричного схуднення на 22 кілограми за 6 місяців. Як виявилось, жінка не дотримувалась якихось особливих жорстих дієт, а просто обирала правильні продукти. Для своєї чергової страви, зірка обрала капусту, яка так потрібна організму в період авітмінозу. Проста ідея приготування капустяників опублікована на сторінці Олени Мозгової у Facebook, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • капуста
  • морква
  • цибуля
  • куряче філе
  • яйця
  • кріп та петрушка
  • сіль
  • перець
  • куркума
  • оливкова олія

  • Спосіб приготування:

    1. Капусту нашинкувати.

    2. Додати трохи солі і перемнути руками.

    3. Подрібнити м'ясорубкою моркву, цибулю і куряче філе.

    4. Додати 2 яйця, подрібнену зелень, сіль, перець та куркуму.

    5. Розігріти на сковорідці трохи оливкової олії.

    6. Смажити капустяники на повільному вогні, щоб овочі встигли добре приготуватись.

    7. Подавати гарячими зі сметаною.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...