Смачно і корисно: Олена Мозгова поділилась простим рецептом капустяників із куркою

Відома українська продюсерка Олена Мозгова продовжує ділитися своїм раціоном з аудиторією після феєричного схуднення на 22 кілограми за 6 місяців. Як виявилось, жінка не дотримувалась якихось особливих жорстих дієт, а просто обирала правильні продукти. Для своєї чергової страви, зірка обрала капусту, яка так потрібна організму в період авітмінозу. Проста ідея приготування капустяників опублікована на сторінці Олени Мозгової у Facebook, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • капуста
  • морква
  • цибуля
  • куряче філе
  • яйця
  • кріп та петрушка
  • сіль
  • перець
  • куркума
  • оливкова олія

  • Спосіб приготування:

    1. Капусту нашинкувати.

    2. Додати трохи солі і перемнути руками.

    3. Подрібнити м'ясорубкою моркву, цибулю і куряче філе.

    4. Додати 2 яйця, подрібнену зелень, сіль, перець та куркуму.

    5. Розігріти на сковорідці трохи оливкової олії.

    6. Смажити капустяники на повільному вогні, щоб овочі встигли добре приготуватись.

    7. Подавати гарячими зі сметаною.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...