Смачно і корисно: Олена Мозгова поділилась простим рецептом капустяників із куркою

Відома українська продюсерка Олена Мозгова продовжує ділитися своїм раціоном з аудиторією після феєричного схуднення на 22 кілограми за 6 місяців. Як виявилось, жінка не дотримувалась якихось особливих жорстих дієт, а просто обирала правильні продукти. Для своєї чергової страви, зірка обрала капусту, яка так потрібна організму в період авітмінозу. Проста ідея приготування капустяників опублікована на сторінці Олени Мозгової у Facebook, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • капуста
  • морква
  • цибуля
  • куряче філе
  • яйця
  • кріп та петрушка
  • сіль
  • перець
  • куркума
  • оливкова олія

  • Спосіб приготування:

    1. Капусту нашинкувати.

    2. Додати трохи солі і перемнути руками.

    3. Подрібнити м'ясорубкою моркву, цибулю і куряче філе.

    4. Додати 2 яйця, подрібнену зелень, сіль, перець та куркуму.

    5. Розігріти на сковорідці трохи оливкової олії.

    6. Смажити капустяники на повільному вогні, щоб овочі встигли добре приготуватись.

    7. Подавати гарячими зі сметаною.

Будуть фантастичні! Який маринад найкращий для реберець

четвер, 24 квітень 2025, 8:07

Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...

Смакота! Як оригінально запекти качку з яблуками в апельсинах

четвер, 24 квітень 2025, 7:12

Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого новорічного меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт...