Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно взяти наступні продукти:
Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно:
►М'ясний фарш підсмажити на пательні.
►Додати до фаршу цибулю, часник та нарізані томати.
►Окремо підсмажити нарізаний тонкими слайсами кабачок з обох боків.
►Змастити форму для запікання олією, викласти шматочки підмаженого кабачка, потім викласти фарш, притрусити натертим твердим сиром, знову покласти кабачки, фарш, зверху додати натертий сир та томати.
►Запікати до готовності в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20хв.
►При подачі до столу лазанью з кабачків можна посипати свіжою зеленню.
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...