Смачно, корисно та дуже просто: Рецепт осінньої лазаньї з кабачків та без борошна від Ольги Сумської

Ольга Сумська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом осінньої лазаньї з кабачків і зовсім без борошна — тільки корисні осінні продукти! Родина актриси оцінила кулінарний шедевр. Спробуйте і собі приготувати страву за зірковим рецептом.

Рецепт приготування лазаньї з кабачків

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно взяти наступні продукти:

  • м'ясний фарш (за смаком)
  • кабачки (1-2 шт)
  • твердий сир
  • томати, цибуля, часник
  • олія для смаження

Як приготувати лазанью з кабачків вдома

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно:

►М'ясний фарш підсмажити на пательні.
►Додати до фаршу цибулю, часник та нарізані томати.
►Окремо підсмажити нарізаний тонкими слайсами кабачок з обох боків.
►Змастити форму для запікання олією, викласти шматочки підмаженого кабачка, потім викласти фарш, притрусити натертим твердим сиром, знову покласти кабачки, фарш, зверху додати натертий сир та томати.
►Запікати до готовності в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20хв.
►При подачі до столу лазанью з кабачків можна посипати свіжою зеленню.


Все просто! Як позбутися запаху цибулі та риби з посуду та рук

четвер, 24 квітень 2025, 10:08

Цибуля та риба – продукти, які ми часто використовуємо, але їхній запах до душі далеко не всім. Цибуля – складова більшості страв, які ми готуємо. А рибні страви також присутні в нашому меню кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Є кілька...

Є секрет! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

четвер, 24 квітень 2025, 9:14

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності. Зазвичай варіння...