Смачно, корисно та дуже просто: Рецепт осінньої лазаньї з кабачків та без борошна від Ольги Сумської

Ольга Сумська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом осінньої лазаньї з кабачків і зовсім без борошна — тільки корисні осінні продукти! Родина актриси оцінила кулінарний шедевр. Спробуйте і собі приготувати страву за зірковим рецептом.

Рецепт приготування лазаньї з кабачків

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно взяти наступні продукти:

  • м'ясний фарш (за смаком)
  • кабачки (1-2 шт)
  • твердий сир
  • томати, цибуля, часник
  • олія для смаження

Як приготувати лазанью з кабачків вдома

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно:

►М'ясний фарш підсмажити на пательні.
►Додати до фаршу цибулю, часник та нарізані томати.
►Окремо підсмажити нарізаний тонкими слайсами кабачок з обох боків.
►Змастити форму для запікання олією, викласти шматочки підмаженого кабачка, потім викласти фарш, притрусити натертим твердим сиром, знову покласти кабачки, фарш, зверху додати натертий сир та томати.
►Запікати до готовності в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20хв.
►При подачі до столу лазанью з кабачків можна посипати свіжою зеленню.


ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...