Смачно, корисно та дуже просто: Рецепт осінньої лазаньї з кабачків та без борошна від Ольги Сумської

Ольга Сумська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом осінньої лазаньї з кабачків і зовсім без борошна — тільки корисні осінні продукти! Родина актриси оцінила кулінарний шедевр. Спробуйте і собі приготувати страву за зірковим рецептом.

Рецепт приготування лазаньї з кабачків

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно взяти наступні продукти:

  • м'ясний фарш (за смаком)
  • кабачки (1-2 шт)
  • твердий сир
  • томати, цибуля, часник
  • олія для смаження

Як приготувати лазанью з кабачків вдома

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно:

►М'ясний фарш підсмажити на пательні.
►Додати до фаршу цибулю, часник та нарізані томати.
►Окремо підсмажити нарізаний тонкими слайсами кабачок з обох боків.
►Змастити форму для запікання олією, викласти шматочки підмаженого кабачка, потім викласти фарш, притрусити натертим твердим сиром, знову покласти кабачки, фарш, зверху додати натертий сир та томати.
►Запікати до готовності в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20хв.
►При подачі до столу лазанью з кабачків можна посипати свіжою зеленню.


Недорого та смачно: Рецепт коропа по-матроськи від Тетяни Литвинової (відео)

субота, 27 листопад 2021, 16:15

Гастро-експерт поділилася рецептом коропа, який готується в червоному вині, передають Патріоти України. «Не любите кістлявого коропа? Ви просто не вмієте його готувати!» — стверджує Тетяна Литвинова. Якщо правильно його обробити та приготувати в насиче...

Швидко і смачно: Два найкращих рецепта єврейських пончиків-суфганіет

субота, 27 листопад 2021, 15:15

Напередодні Хануки 2021 розповідаємо, як приготувати суфганіет — пончики, які в Ізраїлі прийнято готувати до єврейського Свята свічок. Найчастіше ці пончики смажать в гарячому маслі, однак є й інший варіант приготування — запікання булочок в духовці. С...