Смачно, корисно та дуже просто: Рецепт осінньої лазаньї з кабачків та без борошна від Ольги Сумської

Ольга Сумська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом осінньої лазаньї з кабачків і зовсім без борошна — тільки корисні осінні продукти! Родина актриси оцінила кулінарний шедевр. Спробуйте і собі приготувати страву за зірковим рецептом.

Рецепт приготування лазаньї з кабачків

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно взяти наступні продукти:

  • м'ясний фарш (за смаком)
  • кабачки (1-2 шт)
  • твердий сир
  • томати, цибуля, часник
  • олія для смаження

Як приготувати лазанью з кабачків вдома

Для того, щоб приготувати лазанью з кабачків необхідно:

►М'ясний фарш підсмажити на пательні.
►Додати до фаршу цибулю, часник та нарізані томати.
►Окремо підсмажити нарізаний тонкими слайсами кабачок з обох боків.
►Змастити форму для запікання олією, викласти шматочки підмаженого кабачка, потім викласти фарш, притрусити натертим твердим сиром, знову покласти кабачки, фарш, зверху додати натертий сир та томати.
►Запікати до готовності в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20хв.
►При подачі до столу лазанью з кабачків можна посипати свіжою зеленню.


Виходить звичайна каша! ТОП-5 помилок, через які господиня не може приготувати плов

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:09

Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...

Як зробити, щоб відкрите молоко не скисло навіть через 10 днів

п’ятниця, 31 січень 2025, 10:14

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...