
Якщо вам хочеться порадувати родину новою та корисною стравою, то крабові котлети стануть ідеальним рішенням. Крім гастрономічних чеснот, вони ще й не додадуть вашій талії жодного зайвого сантиметру. Таку страву можна їсти і на обід, і на вечерю. Поєднувати із салатами або свіжими овочами, чи з гарніром з улюбленої крупи, ділиться українська дієтологиня Катерина Черкаська.
Інгредієнти:
- Крабові палички — 100 г
- сир кисломолочний — 40 г
- яйце — 1 шт.
- сир твердий — 20 г
- розпушувач — ¼ ч. л.
- борошно вівсяне/цілозернове — 1 ст. л.
- зелень (зелена цибуля, кріп) — до свого смаку
- спеції — до смаку
Приготування:
Перебиваємо блендером палички, кисломолочний сир, яйце. Далі додаємо борошно, розпушувач та твердий сир. Смажимо котлети з двох сторін до золотистого кольору або запікаємо.
Спеції - унікальне доповнення практично до будь-якої страви, особливо - м'ясної та рибної. Саме спеції можуть як надати страві незвичайного смаку і розкрити смак знайомих продуктів по-новому, так і зіпсувати, якщо додати у великій кількості і неправиль...
Чай традиційно вважають одним із найкорисніших напоїв, який підтримує здоров’я та добре доповнює щоденний раціон. Та попри загальні переваги, не всі чайні напої однаково безпечні для організму, передають Патріоти України. Деякі з них можуть приховувати...