
Якщо вам хочеться порадувати родину новою та корисною стравою, то крабові котлети стануть ідеальним рішенням. Крім гастрономічних чеснот, вони ще й не додадуть вашій талії жодного зайвого сантиметру. Таку страву можна їсти і на обід, і на вечерю. Поєднувати із салатами або свіжими овочами, чи з гарніром з улюбленої крупи, ділиться українська дієтологиня Катерина Черкаська.
Інгредієнти:
- Крабові палички — 100 г
- сир кисломолочний — 40 г
- яйце — 1 шт.
- сир твердий — 20 г
- розпушувач — ¼ ч. л.
- борошно вівсяне/цілозернове — 1 ст. л.
- зелень (зелена цибуля, кріп) — до свого смаку
- спеції — до смаку
Приготування:
Перебиваємо блендером палички, кисломолочний сир, яйце. Далі додаємо борошно, розпушувач та твердий сир. Смажимо котлети з двох сторін до золотистого кольору або запікаємо.
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...