Якщо хочеться чогось смачного, але економного, та ще щоб ситно, але без перегинів, радимо приготувати котлети з гречки без м'яса зі сметанним соусом, передають Патріоти України.
Блюдо це досить просте і при цьому його можна готувати хоч кожен день. А якщо любите гречку, так взагалі, впевнені, ви надовго внесете його у свій щоденний раціон.
Нам потрібні звичайні продукти, блендер і звичайнісінька сковорода. Просто дотримуйтеся наших рекомендацій перший час, а потім зможете підлаштовувати даний рецепт вже конкретно під себе. Звичайно, якщо це взагалі вам буде потрібно. Нам здається, котлети і так виходять ідеальними.
Інгредієнти:
Соус:
Приготування:
Ось така краса. Ні грама м'яса, це так. Але чому б і не приготувати смачну закуску, якщо є настрій? До неї не потрібен гарнір, очевидно. Та й з хлібом такі котлети їсти не обов'язково. А ось соус підійде відмінно. По суті, їх неможливо не доготувати, адже вже на етапі «фаршу» всі інгредієнти абсолютно їстівні.
Оскільки гречка у нас основа всього, варто згадати про те що вона сповнена білками і складними вуглеводами. Це означає що котлети прекрасно наситять і не дадуть поправитися, навпаки, збільшать м'язову масу. Плюс ще яйця, які самі по собі мало не на 100% складаються з чистого білка. Коротше кажучи, смачно і максимально корисно!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...