Хек – досить популярна та бюджетна риба. Традиційно її тушкують або смажать. Але з такого продукту можна приготувати по-справжньому ресторанну та ефектну страву. Вишукані тигрові креветки можна замінити крабовими паличками, а для гарніру обрати звичайну локшину швидкого приготування – вийде дуже смачно. Ідеєю приготування такої риби поділився шеф "Пекельної кухні" Равшан Хамідов на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю і моркву нарізати тонкою соломкою.
2. Крабові палички подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії.
3. Запарити локшину, додати її до овочів, влити соєвий соус, лимонний сік, цукор.
4. Вимкнути вогонь, перемішати.
5. З хребта хека видалити всі кістки. Зробити надрізи вздовж тулуба.
6. Посолити, обваляти у борошні, обсмажити у великій кількості олії до золотої скоринки. Обсушити, змастити соусом з локшини.
7. Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
8. Акуратно скрутити локшину, на неї викласти рибу.
Найсмачніша, корисна літня ягода -полуниця. Фахівці стверджують, що в ній дуже багато вітамінів та антиоксидантів, які впливають на нервову систему та служать для профілактики хвороб. Полуницю можна їсти у свіжому вигляді, а також робити десерти, напої...
Печиво можна швидко приготувати у домашніх умовах. Смак залежатиме від фантазії господарки, яка може доповнити випічку новими інгредієнтами. Однак можна скористатися найпростішим рецептом - і десерт до чаю чи кави обійдеться менш ніж у 30 гривень, пере...