Хек – досить популярна та бюджетна риба. Традиційно її тушкують або смажать. Але з такого продукту можна приготувати по-справжньому ресторанну та ефектну страву. Вишукані тигрові креветки можна замінити крабовими паличками, а для гарніру обрати звичайну локшину швидкого приготування – вийде дуже смачно. Ідеєю приготування такої риби поділився шеф "Пекельної кухні" Равшан Хамідов на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю і моркву нарізати тонкою соломкою.
2. Крабові палички подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії.
3. Запарити локшину, додати її до овочів, влити соєвий соус, лимонний сік, цукор.
4. Вимкнути вогонь, перемішати.
5. З хребта хека видалити всі кістки. Зробити надрізи вздовж тулуба.
6. Посолити, обваляти у борошні, обсмажити у великій кількості олії до золотої скоринки. Обсушити, змастити соусом з локшини.
7. Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
8. Акуратно скрутити локшину, на неї викласти рибу.
З віком наш мозок природно зменшується в об’ємі, а разом із цим приходить забудькуватість та зниження когнітивних функцій. Особливо вразливою до старіння є ділянка мозку під назвою гіпокамп, яка відповідає за збереження пам’яті, передають Патріоти Укра...
Шоколад - один із найулюбленіших продуктів у світі, який дарує задоволення. Водночас навколо нього існує чимало міфів, які змушують людей вважати його шкідливим і навіть небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Чи справді він провокує акне...