
Картопляно-борошняні «галушки» присутні в кухнях Італії та Чехії під назвами «ньокі» та «кнедлики». В українській варіації таку страву можна радше назвати лінивими варениками з картоплею. В українській кухні є дві обожнювані всіма страви: ліниві вареники та вареники з картоплею. Чому б не об'єднати ці два рецепти, щоб істотно спростити процес приготування класичних вареників, пропонують Патріоти України.
Окрім того, за смаком у тісто можна додати тертий сир, зелень або дрібно нарізані гриби.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищаємо і нарізаємо картоплю, відправляємо її варитися в підсоленій воді. З готової картоплі зливаємо воду та робимо пюре.
Додаємо в пюре яйце і спеції та перемішуємо все до однорідності. Потім поступово вмішуємо борошно.
Формуємо з картопляного тіста ковбаску та нарізаємо її невеликими шматочками.
Закип`ячуємо в сотейнику підсолену воду, варимо в ній вареники близько 3−4 хвилин.
Подавати вареники можна з цибулевою засмажкою та сметаною. Смачного!
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...