Цю просту та поживну страву, з котрою впорається навіть дитина, запропонували кулінари сайту Аймкук, зазначають Патріоти України.
«Млинці на воді виходять дуже тонкими та красивими, а головне смачними та майже невагомими», — пишуть кулінари.
Тонкі млинці на воді
Продукти
Яйця — 3 шт.
Вода — 0,2 л
Цукор — 1.5 ст.л.
Сіль — 1 ч.л. Борошно — 6 ст.л.
Олія — 2 ст.л.
Приготування Збити яйця з цукром та сіллю у пишну піну. Влити 1/3 води й додати борошно, перемішати. Далі вливати воду, що залишилася, продовжуючи розмішувати тісто. Додати масло й тісто готове. На розігріту сковороду наливати трохи рідкого тіста й розподілити рівномірно та швидко тісто по всій поверхні. Обсмажувати млинці потрібно з обох боків. Готові млинці можна змащувати вершковим маслом, доки вони гарячі.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...