Німецька кухня багата на різноманітні, дуже смачні і прості страви. Ось і цей рецепт допоможе зробити дуже просту, але оригінальну і ситну страву, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування начинки необхідно:
У теплій воді розчиняємо сіль, вливаємо олію і додаємо яйце.
Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, вимішуємо тісто. Має вийти таким, як для пельменів. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці і обсмажуємо на олії.
Фарш заправляємо сіллю і перцем, всипаємо улюблені спеції і добре перемішуємо.
Порада: в фарш можна додати багато зелені, вони зайвими не будуть. Всім любителям пікантності, можна додати і часник до смаку.
У фарш ще додаємо половину овочевої зажарки і перемішуємо.
Якщо є бажання, картоплю ріжемо шматочками і укладаємо її до овочів в сковороду.
Тісто розкатуємо в тонкий пласт, викладаємо фарш рівним шаром і звертаємо рулет.
Ріжемо його на порційні рулетики і викладаємо шаром на картоплю в сковороді.
Наливаємо воду, близько 200 мл і накриваємо кришкою.
Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хвилин.
При подачі посипаємо нарізаною зеленню.
Ароматна і ситна страва відмінно підходить в якості обіду або вечері. Можна зробити її і на пікніку.
Готують піцу на коржі з цукіні, кабачків, фаршу, а ми пропонуємо спробувати картопляну. Приготуйтесь, бо вона вам дуже сподобається, передають Патріоти України. Для приготування піци потрібні наступні продукти:. Картопляне пюре викладіть на сковороду б...
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...