Смачний обід без особливих зусиль: Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі

Щоб смачно, а головне – швидко нагодувати сім'ю, приготуйте свинину в кисло-солодкому соусі. За цим рецептом, аналогічно можна приготувати курятину. Обирайте стегна без кісток та шкіри, або грудки. Подавайте свинину в кисло-солодкому соусі до відвареного рису, булгуру або локшини, радять Патріоти України.

Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти для соусу:


Приготування:

  1. Щоб приготувати кисло-солодкий соус змішайте мед, рисовий оцет, соєвий соус і томатну пасту.
  2. В окремій мисочці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду.
  3. Присмачте нарізану довільними шматками свинину спеціями.
  4. У неглибокому посуді змішайте борошно і ⅓ склянки кукурудзяного крохмалю. В окрему неглибоку тарілку додайте яйця і збийте їх виделкою в однорідну суміш.
  5. Запаніруйте кожен шматочок свинини у борошні та крохмалі, потім занурте у збите яйце, а потім в борошняну суміш.
  6. На сковорідці з розігрітою олією обсмажте свинину в клярі (5 – 7 хвилин).
  7. Розігрійте сковорідку-вок на середньому вогні і додайте 1 столову ложку олії. Коли олія нагріється, додайте часник і цибулю, обсмажуйте 30 секунд. Додайте червоний і зелений болгарський перець, ананас, свинину і кисло-солодкий соус.
  8. Перемішайте всі інгредієнти та доведіть соус до кипіння.
  9. Додайте суміш крохмалю та води, перемішуйте 60 секунд, доки він не загусне. Змішайте суміш зі стравою.
  10. Прикрасьте кисло-солодку свинину подрібненою зеленою цибулею і кунжутом.
  11. Смачного!

Просто ідеальний! Домашній майонез густий на скільки, що ложка стоїть

неділя, 4 травень 2025, 6:15

Якщо вам набридло купувати магазинний майонез і читати дивний склад, то зробіть соус вдома. На смак буде, як “Провансаль”. Густий, жирний, що й ложка стоятиме. При цьому ви точно будете знати, що нічого зайвого нема, передають Патріоти України. У чашу ...

Є секрет! Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії - хитрість, про яку мало хто знає

неділя, 4 травень 2025, 5:50

Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України. Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними. При відносно невисокій калорійності к...