Щоб смачно, а головне – швидко нагодувати сім'ю, приготуйте свинину в кисло-солодкому соусі. За цим рецептом, аналогічно можна приготувати курятину. Обирайте стегна без кісток та шкіри, або грудки. Подавайте свинину в кисло-солодкому соусі до відвареного рису, булгуру або локшини, радять Патріоти України.
Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі
Час: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти для соусу:
Приготування:
Щоб приготувати кисло-солодкий соус змішайте мед, рисовий оцет, соєвий соус і томатну пасту.
В окремій мисочці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду.
У неглибокому посуді змішайте борошно і ⅓ склянки кукурудзяного крохмалю. В окрему неглибоку тарілку додайте яйця і збийте їх виделкою в однорідну суміш.
Запаніруйте кожен шматочок свинини у борошні та крохмалі, потім занурте у збите яйце, а потім в борошняну суміш.
На сковорідці з розігрітою олією обсмажте свинину в клярі (5 – 7 хвилин).
Розігрійте сковорідку-вок на середньому вогні і додайте 1 столову ложку олії. Коли олія нагріється, додайте часник і цибулю, обсмажуйте 30 секунд. Додайте червоний і зелений болгарський перець, ананас, свинину і кисло-солодкий соус.
Перемішайте всі інгредієнти та доведіть соус до кипіння.
Додайте суміш крохмалю та води, перемішуйте 60 секунд, доки він не загусне. Змішайте суміш зі стравою.
Прикрасьте кисло-солодку свинину подрібненою зеленою цибулею і кунжутом.
Якщо вам набридло купувати магазинний майонез і читати дивний склад, то зробіть соус вдома. На смак буде, як “Провансаль”. Густий, жирний, що й ложка стоятиме. При цьому ви точно будете знати, що нічого зайвого нема, передають Патріоти України. У чашу ...
Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України. Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними. При відносно невисокій калорійності к...