Смачний обід без особливих зусиль: Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі

Щоб смачно, а головне – швидко нагодувати сім'ю, приготуйте свинину в кисло-солодкому соусі. За цим рецептом, аналогічно можна приготувати курятину. Обирайте стегна без кісток та шкіри, або грудки. Подавайте свинину в кисло-солодкому соусі до відвареного рису, булгуру або локшини, радять Патріоти України.

Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти для соусу:


Приготування:

  1. Щоб приготувати кисло-солодкий соус змішайте мед, рисовий оцет, соєвий соус і томатну пасту.
  2. В окремій мисочці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду.
  3. Присмачте нарізану довільними шматками свинину спеціями.
  4. У неглибокому посуді змішайте борошно і ⅓ склянки кукурудзяного крохмалю. В окрему неглибоку тарілку додайте яйця і збийте їх виделкою в однорідну суміш.
  5. Запаніруйте кожен шматочок свинини у борошні та крохмалі, потім занурте у збите яйце, а потім в борошняну суміш.
  6. На сковорідці з розігрітою олією обсмажте свинину в клярі (5 – 7 хвилин).
  7. Розігрійте сковорідку-вок на середньому вогні і додайте 1 столову ложку олії. Коли олія нагріється, додайте часник і цибулю, обсмажуйте 30 секунд. Додайте червоний і зелений болгарський перець, ананас, свинину і кисло-солодкий соус.
  8. Перемішайте всі інгредієнти та доведіть соус до кипіння.
  9. Додайте суміш крохмалю та води, перемішуйте 60 секунд, доки він не загусне. Змішайте суміш зі стравою.
  10. Прикрасьте кисло-солодку свинину подрібненою зеленою цибулею і кунжутом.
  11. Смачного!

А ви це знали? Досвідчені господині завжди кладуть тісто в холодильник або морозилку - навіщо так робити

вівторок, 31 січень 2023, 11:28

Іноді рецепт вимагає того, щоб тісто якийсь час постояло в холодильнику, але не всі розуміють, для чого це потрібно. Річ у тому, що воно там як би відпочиває, дозріває, що в подальшому покращує його якість, передають Патріоти України. Тісто листкове. Й...

Дешево і дуже смачно! Квашений буряк за рецептом бабусі - як приготувати вітамінну закуску нашвидкуруч

вівторок, 31 січень 2023, 8:48

Якщо ви любите квашену капусту, але не куштували квашений буряк, тоді саме час приготувати цю просту, але в той же час пікантну закуску, передають Патріоти України. Заготовляти квашені буряки на зиму було прийнято ще у наших бабусь. Однак, закласти бур...