Обсмажені курячі стегенця у вершковому-гірчичному соусі з беконом та шпинатом – це так просто і так смачно! Ідеальним гарніром до страви буде картопляне пюре або гречка, радять Патріоти України.
Рецепт курячих стегон у вершково-діжонському соусі
Час: 20 – 30 хвилин
Порції: 4
Приготування:
Присмачте стегна сіллю та перцем.
На сковорідці розігрійте 1 столову ложку олії та обсмажте курку до хрусткої скоринки (по 8 хвилин з кожного боку). Викладіть на тарілку.
У сковорідці обсмажте бекон нарізаний кубиками. Перекладіть його на тарілку. Залишіть 2 столові ложки жиру та обсмажте на ньому нарізану кубиками цибулю, часник, петрушку, чебрець і розмарин близько 1 хвилини до появи аромату.
Влийте біле вино, тушкуйте 3 – 4 хвилини доки воно не зменшиться вдвічі.
Влийте вершки і додайте гірчицю, перемішайте і доведіть до кипіння. Зменште вогонь і готуйте ще хвилину, щоб соус загус.
Додайте до соусу тертий пармезан. Присмачте спеціями за бажанням.
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...