Буває так, що наша фантазія «йде у відпустку», а звичні сніданки вже набридли й ми «ламаємо голову» над тим, чим же посмакувати вранці, щоб було смачно та ситно. Простенькі та смачненькі кульки потішать не тільки поціновувачів сирів, а й тих, хто здавалося б байдуже ставиться до цього продукту. Отже, зберігайте рецепт, тому що він 100% стане одним з ваших улюблених, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Готуємо наші кульки
1. Білки відділяємо від жовтків та збиваємо блендером або міксером у густу, пишну піну.
2. До борошна додаємо розпушувач і всипати до білків, обережно перемішуючи.
3. Натертий сир додаємо в масу і замішуємо тісто.
4. Формуємо вологими руками з тіста кульки, як помідорки чері за розміром.
5. Обвалюємо в сухарях.
6. Обсмажуємо на звичайній сковорідці в олії (не шкодуйте, щоб була гарна скоринка).
7. Готові кульки викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Ідеально подавати зі сметаною, кисло-солодким соусом, кетчупом, а також бажано смакувати цією стравою відразу, щоб кульки були хрусткими.
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...
Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України. Чи...