
Вранці практично ніхто не проводить багато часу на кухні, і сніданок складається з найпростіших продуктів. Кулінари розповіли, як швидко приготувати три види найсмачнішої пасти для бутербродів. Таку намазку можна приготувати заздалегідь, наприклад, увечері, і вона дозволить урізноманітнити раціон, а також зробити сніданок максимально смачним та корисним, радять Патріоти України.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...