Смачний сніданок за лічені хвилини: Рецепти трьох найкорисніших намазок для бутербродів

Вранці практично ніхто не проводить багато часу на кухні, і сніданок складається з найпростіших продуктів. Кулінари розповіли, як швидко приготувати три види найсмачнішої пасти для бутербродів. Таку намазку можна приготувати заздалегідь, наприклад, увечері, і вона дозволить урізноманітнити раціон, а також зробити сніданок максимально смачним та корисним, радять Патріоти України.

Однією з найсмачніших для тостів вважається суміш оселедця та м'якого вершкового масла. Візьміть філе лосося або оселедця, подрібніть у блендері разом із невеликою кількістю вершкового масла. Також до цієї пасти можна додати різну зелень і трохи лимонного соку.
Ще один простий варіант для сніданку – це бутерброди з авокадо. М'якуш авокадо подрібнюється за допомогою вилки, після чого його потрібно трохи підсолити і поперчити, окремо подрібнити в кашку м'який вершковий сир, після чого перемішати два інгредієнти. З таким бутербродом чудово поєднуються свіжі огірки або в'ялені томати.
Третій варіант ранкового бутерброду - це сирна паста у поєднанні із хлібом. Візьміть плавлений сир, очищене варене яйце, також трохи сметани і подрібніть масу в блендері. Сирна маса відмінно поєднується з кропом та кінзою.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...