Смачний та гарний: Рецепт салату "Грибна галявина" на новорічний стіл і деякі секрети

Про салат "Грибна галявина" знають, мабуть, усі господині, та не кожна ризикувала його приготувати. На відміну від інших салатів такого типу, шари для "Грибної галявини" викладають не по черзі, а в зворотному порядку. Це і створює певні труднощі. Фудблогерка food_nataly поділилася рецептом і лайфхаками формування салату "Грибна галявина" в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Мариновані печериці для салату
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 1-2 шт.
  • варена ковбаса – 300 г
  • твердий сир – 50 г
  • мариновані печериці – 1 банка
  • зелена цибуля
  • свіжий огірок
  • майонез
  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю та моркву відварити.

    2. Готові овочі та твердий сир натерти.

    3. Ковбасу порізати кубиком, огірок кружечком, цибулю подрібнити.

    4. Викласти салат, змазуючи кожен шар майонезом: сир, картопля, морква, ковбаса, картопля, морква, зелена цибуля та гриби.

    5. З боків прикрасити огірком.

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.