Смачний та гарний: Рецепт салату "Грибна галявина" на новорічний стіл і деякі секрети

Про салат "Грибна галявина" знають, мабуть, усі господині, та не кожна ризикувала його приготувати. На відміну від інших салатів такого типу, шари для "Грибної галявини" викладають не по черзі, а в зворотному порядку. Це і створює певні труднощі. Фудблогерка food_nataly поділилася рецептом і лайфхаками формування салату "Грибна галявина" в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Мариновані печериці для салату
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 1-2 шт.
  • варена ковбаса – 300 г
  • твердий сир – 50 г
  • мариновані печериці – 1 банка
  • зелена цибуля
  • свіжий огірок
  • майонез
  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю та моркву відварити.

    2. Готові овочі та твердий сир натерти.

    3. Ковбасу порізати кубиком, огірок кружечком, цибулю подрібнити.

    4. Викласти салат, змазуючи кожен шар майонезом: сир, картопля, морква, ковбаса, картопля, морква, зелена цибуля та гриби.

    5. З боків прикрасити огірком.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...