
Без квашених яблук не обходиться жоден сезон, адже це справді дуже смачна страва. Саме в Україні її готує багато людей. Подача різноманітна: як десерт або пікантний інгредієнт до страв, самостійна закуска. Патріоти України пропонують вам спробувати відразу два рецепти популярної заготовки.
Рецепт яблук із корицею, гвоздикою і м'ятою
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Якщо заливки буде багато, тримайте її в холодильнику, щоб потім доливати до яблук. Потримайте 3-5 днів за кімнатної температури під пресом. Поставте в холодильник. Можна їсти через місяць.
Рецепт квашених яблук із твердих сортів
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Смачно до м'яса або як десерт, із сиром і сметаною. Термін зберігання в холодильнику 1-2 місяці.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...