Без квашених яблук не обходиться жоден сезон, адже це справді дуже смачна страва. Саме в Україні її готує багато людей. Подача різноманітна: як десерт або пікантний інгредієнт до страв, самостійна закуска. Патріоти України пропонують вам спробувати відразу два рецепти популярної заготовки.
Рецепт яблук із корицею, гвоздикою і м'ятою
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Якщо заливки буде багато, тримайте її в холодильнику, щоб потім доливати до яблук. Потримайте 3-5 днів за кімнатної температури під пресом. Поставте в холодильник. Можна їсти через місяць.
Рецепт квашених яблук із твердих сортів
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Смачно до м'яса або як десерт, із сиром і сметаною. Термін зберігання в холодильнику 1-2 місяці.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...