Смак і аромат не передати словами: Рецепт рулетиків із бекону та курячої печінки

Ця закуска з курячої печінки зможе гідно прикрасити не тільки повсякденний, але і святковий стіл. Кількість продуктів розрахована на 26 невеликих порцій — тобто ваші гості залишаться дуже задоволені, зазначають Патріоти України.

Перелік продуктів:

  • Печінка куряча — 500 гр
  • Бекон свинячий — 300 гр
  • Мед — одна чайна ложка
  • Часник — три зубчики
  • Порошок солодкої паприки — 0,5 чайної ложки
  • Соєвий соус — 60 мл
  • Лимонний сік — 40 мл
  • Олія — 20 мл
  • Перець чорний мелений — дві щіпки.

Приготування

1. В одному посуді змішати соєвий соус, рослинну олію, лимонний сік, мед, перці й подрібнений часник. Зверніть увагу на мед, він повинен повністю розчинитися. Якщо у вас немає меду, можна замінити його цукром.

2. В отриманій суміші замаринувати печінку на 15-20 хвилин.

3. За цей час можна приготувати свинячий бекон. До речі, цей жирний продукт можна замінити тонко нарізаною свинячою корейкою.

4. На один край бекону покласти шматочок печінки й двічі його загорнути. Кожен рулетик закріпити зубочисткою.

5. Готувати закуску у розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Як тільки підрум’яниться — можна подавати його на стіл. Смачного!

Не відірватися! ТОП-3 секрети ідеальних дерунів

вівторок, 13 травень 2025, 16:10

Правильно приготовлені деруни порадують і дітей, і дорослих. Деруни зі смачною та хрумкою скоринкою – страва, яка стане окрасою обіднього столу, передають Патріоти України. Однак кулінари-аматори задаються питанням: «Яких правил треба дотримуватись для...

ТОП-6 хитрощів, які дозволять приготувати смачні котлети

вівторок, 13 травень 2025, 13:05

Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...