1. В одному посуді змішати соєвий соус, рослинну олію, лимонний сік, мед, перці й подрібнений часник. Зверніть увагу на мед, він повинен повністю розчинитися. Якщо у вас немає меду, можна замінити його цукром.
2. В отриманій суміші замаринувати печінку на 15-20 хвилин.
3. За цей час можна приготувати свинячий бекон. До речі, цей жирний продукт можна замінити тонко нарізаною свинячою корейкою.
4. На один край бекону покласти шматочок печінки й двічі його загорнути. Кожен рулетик закріпити зубочисткою.
5. Готувати закуску у розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Як тільки підрум’яниться — можна подавати його на стіл. Смачного!
Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...
У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...