1. В одному посуді змішати соєвий соус, рослинну олію, лимонний сік, мед, перці й подрібнений часник. Зверніть увагу на мед, він повинен повністю розчинитися. Якщо у вас немає меду, можна замінити його цукром.
2. В отриманій суміші замаринувати печінку на 15-20 хвилин.
3. За цей час можна приготувати свинячий бекон. До речі, цей жирний продукт можна замінити тонко нарізаною свинячою корейкою.
4. На один край бекону покласти шматочок печінки й двічі його загорнути. Кожен рулетик закріпити зубочисткою.
5. Готувати закуску у розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Як тільки підрум’яниться — можна подавати його на стіл. Смачного!
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...