1. В одному посуді змішати соєвий соус, рослинну олію, лимонний сік, мед, перці й подрібнений часник. Зверніть увагу на мед, він повинен повністю розчинитися. Якщо у вас немає меду, можна замінити його цукром.
2. В отриманій суміші замаринувати печінку на 15-20 хвилин.
3. За цей час можна приготувати свинячий бекон. До речі, цей жирний продукт можна замінити тонко нарізаною свинячою корейкою.
4. На один край бекону покласти шматочок печінки й двічі його загорнути. Кожен рулетик закріпити зубочисткою.
5. Готувати закуску у розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Як тільки підрум’яниться — можна подавати його на стіл. Смачного!
Свіжа домашня піца чи піца з ресторану – це завжди смачно та поживно. Проблема в тому, що якщо залишаються нез’їдені шматочки піци, викидати їх шкода і розігрівати марно – піца стане гарячою, але такою смачною вже не буде, передають Патріоти України. Я...
У житті хоч раз кожній господині доводилося стикатися з тим, що страва пересолена, і кулінарні прорахунки треба виправляти. Є моменти, які легко виправити, якщо справа стосується макаронів або рису. Але що робити, якщо пересолені котлети. Проблема теж ...