Смак і аромат не передати словами: Рецепт рулетиків із бекону та курячої печінки

Ця закуска з курячої печінки зможе гідно прикрасити не тільки повсякденний, але і святковий стіл. Кількість продуктів розрахована на 26 невеликих порцій — тобто ваші гості залишаться дуже задоволені, зазначають Патріоти України.

Перелік продуктів:

  • Печінка куряча — 500 гр
  • Бекон свинячий — 300 гр
  • Мед — одна чайна ложка
  • Часник — три зубчики
  • Порошок солодкої паприки — 0,5 чайної ложки
  • Соєвий соус — 60 мл
  • Лимонний сік — 40 мл
  • Олія — 20 мл
  • Перець чорний мелений — дві щіпки.

Приготування

1. В одному посуді змішати соєвий соус, рослинну олію, лимонний сік, мед, перці й подрібнений часник. Зверніть увагу на мед, він повинен повністю розчинитися. Якщо у вас немає меду, можна замінити його цукром.

2. В отриманій суміші замаринувати печінку на 15-20 хвилин.

3. За цей час можна приготувати свинячий бекон. До речі, цей жирний продукт можна замінити тонко нарізаною свинячою корейкою.

4. На один край бекону покласти шматочок печінки й двічі його загорнути. Кожен рулетик закріпити зубочисткою.

5. Готувати закуску у розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Як тільки підрум’яниться — можна подавати його на стіл. Смачного!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...