Київська перепічка (вона ж – смажена сосиска в тісті) відома багатьом ще зі студентських часів. Ми знайшли для вас рецепт цього мегапопулярного українського стритфуду, передають Патріоти України.
Київська перепічка: рецепт сосиски в тісті
Час: 1 година 45 хвилин
Порції: 10 штук
Приготування:
Нагрійте воду (до 38 градусів, не більше), розчиніть у ній цукор та дріжджі. Залиште на 15 – 17 хвилин, щоб дріжджі активізувалися.
Додайте просіяне борошно, сіль і замісіть однорідне тісто.
"Мені знадобилося 520 грамів борошна, щоб отримати м'якеньке тісто, яке ще може трішечки прилипати до рук. У вас може піти більше борошна – це залежить від його якості", – зауважив Володимир Ярославський.
3. Поставте тісто до теплого місця на 1 годину. Сформуйте з нього 10 шматочків по 90 грамів кожен. (Якщо робитимете пиріжки – беріть тіста по 50 – 60 грамів на 1 штуку.)
Примітка: гортайте відео в каруселі.
4. Сформуйте з тіста прямокутники, орієнтуючись на довжину сосиски.
Поради щодо приготування тіста на київську перепічку:
️Не робіть тісто зарідким, щоб воно не липнуло до поверхні й не вбирало під час смаження багато жиру.
Загусте тісто не буде пухким.
️Обов'язково дайте тісту добре підійти перед смаженням.
На кухні має бути тепло (не менш як 25 градусів) і без протягів.
Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/...
Глазуровані сирки – улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...