Смак, наче із дорогої кондитерської: Рецепт вівсяного печива із горіхами та журавлиною

Уранці не завжди є час крутитися коло багатокомпонентного сніданку, але можна приготувати щось смачненьке заздалегідь. Наприклад, печиво із сухофруктами. Воно чудово смакує з молоком! Страва, звісно, не надто дієтична, але 1 – 2 печенюшки до ранкової кави, гадаємо, фігурі не зашкодять, а от настрій далебі покращать, зазначають Патріоти України.

Рецепт вівсяного печива з родзинками та журавлиною

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 12 штук

Інгредієнти:


Приготування:

  • М'яке вершкове масло збийте з цукром до пишноти. Додайте яйце й знову збийте блендером.
  • Додайте до маси мелену корицю та дрібку солі.
  • Висипте до масляної маси вівсяні пластівці й перемішайте.
  • Додайте до маси борошно, розпушувач й вимішайте тісто до однорідної консистенції.
  • Додайте до тіста сухофрукти та горішки, подрібнений шоколад і ще раз усе вимішайте.
  • Розділіть тісто на 4 частини й з кожної з них сформуйте за допомогою столової ложки печиво. Руки радимо змочити водою, щоб тісто до них не липло.
  • Викладіть сформоване печиво на килимок для випічки або на деко, укрите шаром пергаменту. Між печенюшками має бути достатня відстань, адже під час випікання вони збільшаться в розмірі.
  • Відправте печиво до розігрітої до 180 градусів духовки на 15 – 18 хвилин.
  • Готове печиво викладіть на таріль і подавайте до столу.
Джерело: 24 канал

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

вівторок, 26 листопад 2024, 23:10

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...

Господиням на замітку! Який рис вибрати для плову, щоб не став м’яким і не перетворився на кашу

вівторок, 26 листопад 2024, 19:08

Вибір найкращого рису для страв – непроста справа. Кожна людина має власні уподобання. Одним подобається ситна і жирна страва, інші воліють лише пісний плов, передають Патріоти України. Найчастіше критерії оцінки рису такі:. Тому для плову потрібно виб...