Абхазька версія салату ніжніша, бо робиться не з рибними консервами, а з куркою, зазначають Патріоти України та пропонують вам скуштувати.
Інгредієнти:
Приготування
Цей салат готується і подається в пласкій мисці, а всі інгредієнти труться прямо в тарілку і не утрамбовуються. Кожен шар промащується майонезом.
Відваріть у мундирі картоплю з великою кількістю солі (для маслянистої структури і печеного аромату), очистіть і натріть на тарілку як нижній шар.
Потім дуже дрібно наріжте цибулю, далі помніть руками, промийте в друшляку і відіжміть, щоб прибрати неприємний запах і інтенсивний смак. Викладіть цибулю на картоплю.
На цибулю викладіть дрібно порізане куряче м’ясо. Слідом — натертий плавлений сир і білки. Зверху прикрасьте салат натертими жовтками.
Відправте готовий салат на кілька годин у холодильник. Смачного!
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...