Смак ніжніший, ніж у класичної версії: Рецепт салату "Мімоза" по-абхазьки

Абхазький салат подається в пласкій тарілці. Фото: vi-mart / depositphotos.com.Абхазька версія салату ніжніша, бо робиться не з рибними консервами, а з куркою, зазначають Патріоти України та пропонують вам скуштувати.

Інгредієнти:

  • 4 середні відварені картоплини
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3 відварених курячих стегна
  • 1 плавлений сирок
  • 3 відварені яйця
  • майонез

Приготування

Цей салат готується і подається в пласкій мисці, а всі інгредієнти труться прямо в тарілку і не утрамбовуються. Кожен шар промащується майонезом.

Відваріть у мундирі картоплю з великою кількістю солі (для маслянистої структури і печеного аромату), очистіть і натріть на тарілку як нижній шар.

Потім дуже дрібно наріжте цибулю, далі помніть руками, промийте в друшляку і відіжміть, щоб прибрати неприємний запах і інтенсивний смак. Викладіть цибулю на картоплю.

На цибулю викладіть дрібно порізане куряче м’ясо. Слідом — натертий плавлений сир і білки. Зверху прикрасьте салат натертими жовтками.

Відправте готовий салат на кілька годин у холодильник. Смачного!

Джерело: НВ

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...