Смак ніжніший, ніж у класичної версії: Рецепт салату "Мімоза" по-абхазьки

Абхазький салат подається в пласкій тарілці. Фото: vi-mart / depositphotos.com.Абхазька версія салату ніжніша, бо робиться не з рибними консервами, а з куркою, зазначають Патріоти України та пропонують вам скуштувати.

Інгредієнти:

  • 4 середні відварені картоплини
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3 відварених курячих стегна
  • 1 плавлений сирок
  • 3 відварені яйця
  • майонез

Приготування

Цей салат готується і подається в пласкій мисці, а всі інгредієнти труться прямо в тарілку і не утрамбовуються. Кожен шар промащується майонезом.

Відваріть у мундирі картоплю з великою кількістю солі (для маслянистої структури і печеного аромату), очистіть і натріть на тарілку як нижній шар.

Потім дуже дрібно наріжте цибулю, далі помніть руками, промийте в друшляку і відіжміть, щоб прибрати неприємний запах і інтенсивний смак. Викладіть цибулю на картоплю.

На цибулю викладіть дрібно порізане куряче м’ясо. Слідом — натертий плавлений сир і білки. Зверху прикрасьте салат натертими жовтками.

Відправте готовий салат на кілька годин у холодильник. Смачного!

Джерело: НВ

Секрет досвідчених господинь! Як замаринувати відбивні, щоб були соковиті

четвер, 2 травень 2024, 8:12

кщо у вас досі буває, що відбивні, мов гумова підошва взуття, то спробуйте замаринувати перед смаженням. Саме такий спосіб допоможе зробити м’ясо ніжним і соковитим, передають Патріоти України. М’ясо наріжте на пласкі шматочки. Не варто надто тонко це ...

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...