Абхазька версія салату ніжніша, бо робиться не з рибними консервами, а з куркою, зазначають Патріоти України та пропонують вам скуштувати.
Інгредієнти:
Приготування
Цей салат готується і подається в пласкій мисці, а всі інгредієнти труться прямо в тарілку і не утрамбовуються. Кожен шар промащується майонезом.
Відваріть у мундирі картоплю з великою кількістю солі (для маслянистої структури і печеного аромату), очистіть і натріть на тарілку як нижній шар.
Потім дуже дрібно наріжте цибулю, далі помніть руками, промийте в друшляку і відіжміть, щоб прибрати неприємний запах і інтенсивний смак. Викладіть цибулю на картоплю.
На цибулю викладіть дрібно порізане куряче м’ясо. Слідом — натертий плавлений сир і білки. Зверху прикрасьте салат натертими жовтками.
Відправте готовий салат на кілька годин у холодильник. Смачного!
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...