Цей пиріг наповнений ароматами прянощів, неповторним смаком та справжньою різдвяною атмосферою. Він зовсім не схожий на ті десерти, які ми звикли готувати на свята. І все це тому, що створюється за старовинною технологією, якій більше 170 років. "З усіх рецептів, захованих у кулінарній книзі моєї прабабусі, цей найстаріший – йому понад 170 років. Це був перший із її рецептів, який потрапив у мою духовку, і коли дверцята відчинилися, різдвяний ранок танцював у хмарі ностальгії", — пише Сара Гонсалес у своїй нещодавно випущеній кулінарній книзі "Випічка з хлібною леді". Ідея приготування опублікована на сайті американського видання Fox News, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 350 градусів. Застелити деко 9 x 9 дюймів пергаментним папером.
2. У чаші міксера збити вершкове масло і цукор збивати до пишності 5 хвилин. Додати яйце, ванільний екстракт і ще трохи збити.
3. В окрем мисці звдопомогою міксера змішати борошно, харчову соду, корицю, імбир, гвоздику, запашний перець і сіль.
4. В іншій мисці змішайте патоку і приготовану суміш з вершкового масла та цукру.
5. Частинами додати у міксер борошно і масло.
6. Готове тісто вилити у форму і розгладити верх.
7. Випікати 45 хвилин, перевірити на готовність зубочисткою . Дати охолонути протягом 30 хвилин у сковорідці, перемістити на решітку до повного охолодження.
8. Приготувати масляний крем з маскарпоне і викласти на повністю охолоджений корж.
9. Перед подачею присипати корицею.
Печену картоплю можна готувати протягом року і подавати як гарнір до м’яса або риби. Страва дуже корисна, ситна і сподобається кожному, впевнена фудблогерка Світлана Климовська. Приготування:. На сковороді розігріти оливкову олію, викласти листочки шав...
Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...