
Цей пиріг наповнений ароматами прянощів, неповторним смаком та справжньою різдвяною атмосферою. Він зовсім не схожий на ті десерти, які ми звикли готувати на свята. І все це тому, що створюється за старовинною технологією, якій більше 170 років. "З усіх рецептів, захованих у кулінарній книзі моєї прабабусі, цей найстаріший – йому понад 170 років. Це був перший із її рецептів, який потрапив у мою духовку, і коли дверцята відчинилися, різдвяний ранок танцював у хмарі ностальгії", — пише Сара Гонсалес у своїй нещодавно випущеній кулінарній книзі "Випічка з хлібною леді". Ідея приготування опублікована на сайті американського видання Fox News, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 350 градусів. Застелити деко 9 x 9 дюймів пергаментним папером.
2. У чаші міксера збити вершкове масло і цукор збивати до пишності 5 хвилин. Додати яйце, ванільний екстракт і ще трохи збити.
3. В окрем мисці звдопомогою міксера змішати борошно, харчову соду, корицю, імбир, гвоздику, запашний перець і сіль.
4. В іншій мисці змішайте патоку і приготовану суміш з вершкового масла та цукру.
5. Частинами додати у міксер борошно і масло.
6. Готове тісто вилити у форму і розгладити верх.
7. Випікати 45 хвилин, перевірити на готовність зубочисткою . Дати охолонути протягом 30 хвилин у сковорідці, перемістити на решітку до повного охолодження.
8. Приготувати масляний крем з маскарпоне і викласти на повністю охолоджений корж.
9. Перед подачею присипати корицею.
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...