Суп тортилья – надзвичайно смачна мексиканська страва, основу для якої готувало ще плем’я мая. Свою назву він отримав завдяки смужкам хрустких коржів, які є "родзинкою" цієї страви. Такі супи часто подають як закуску до їжі. Вони недорогі і є хорошим способом зігрітися або навіть охолодитися (гостра їжа викликає піт, що призводить до процесу охолодження).
У широкій каструлі обсмажте до готовності нарізану кубиками цибулю.
Додати дрібно натертий часник і тертку - моркву і селеру, натерті на більшу сітку.
Смажити, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин.
Додайте вершкове масло і нарізане дрібними кубиками куряче філе. Приправте його дрібкою солі, перцю і додайте всі спеції.
Обсмажуйте, помішуючи, близько 5 хвилин.
Додайте нарізаний кубиками перець і готуйте 2 хвилини, при необхідності додайте ще олії.
Додайте нарізані в’ялені помідори.
Влити гарячий бульйон і довести до кипіння.
Додайте попередньо змішані консервовані помідори, перемішайте і готуйте близько 10 хвилин без кришки або під відкритою кришкою.
Додати осушену кукурудзу та консервовану квасолю (злегка промити на ситі), перемішати і варити, близько 10 хвилин.
Додайте петрушку і, помішуючи, готуйте 1 – 2 хвилини.
Приготуйте соломку . У сковороду середнього розміру налийте олії. Нагрійте на помірному вогні, але олія не повинна диміти. Покладіть в сковороду тортилью, нарізану соломкою, і смажте до золотистого кольору, приблизно по 2 хвилини.
Розлийте суп по тарілках і прикрасьте сметаною та соломкою з тортильї.
Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...
Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...