Суп тортилья – надзвичайно смачна мексиканська страва, основу для якої готувало ще плем’я мая. Свою назву він отримав завдяки смужкам хрустких коржів, які є "родзинкою" цієї страви. Такі супи часто подають як закуску до їжі. Вони недорогі і є хорошим способом зігрітися або навіть охолодитися (гостра їжа викликає піт, що призводить до процесу охолодження).
У широкій каструлі обсмажте до готовності нарізану кубиками цибулю.
Додати дрібно натертий часник і тертку - моркву і селеру, натерті на більшу сітку.
Смажити, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин.
Додайте вершкове масло і нарізане дрібними кубиками куряче філе. Приправте його дрібкою солі, перцю і додайте всі спеції.
Обсмажуйте, помішуючи, близько 5 хвилин.
Додайте нарізаний кубиками перець і готуйте 2 хвилини, при необхідності додайте ще олії.
Додайте нарізані в’ялені помідори.
Влити гарячий бульйон і довести до кипіння.
Додайте попередньо змішані консервовані помідори, перемішайте і готуйте близько 10 хвилин без кришки або під відкритою кришкою.
Додати осушену кукурудзу та консервовану квасолю (злегка промити на ситі), перемішати і варити, близько 10 хвилин.
Додайте петрушку і, помішуючи, готуйте 1 – 2 хвилини.
Приготуйте соломку . У сковороду середнього розміру налийте олії. Нагрійте на помірному вогні, але олія не повинна диміти. Покладіть в сковороду тортилью, нарізану соломкою, і смажте до золотистого кольору, приблизно по 2 хвилини.
Розлийте суп по тарілках і прикрасьте сметаною та соломкою з тортильї.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...