Смак просто зводить з розуму: Рецепт курячих крилець "Баффало" із особливим соусом

Чекаєте в гості друзів і не знаєте чим їх частувати? Приготуйте американські крильця Баффало. Пальчики оближете, радять Патріоти України.

Рецепт медових крилець Баффало

  • Час: 1 година 25 хвилин
  • Порції: 6


Приготування:

  1. Спочатку приготуємо соус для крилець. Ретельно змішайте всі інгредієнти для ранчу та перемішайте. Відправте його в холодильник, доки будете готувати крильця.
  2. Розігрійте духовку до 210 градусів. Деко вкрийте шаром харчової плівки та збризніть олією.
  3. Використовуючи паперові рушники, обсушіть крильця. У великій мисці змішайте крила, 1,5 чайні ложки солі, 1 чайну ложку перцю і борошно.
  4. Помістіть крильця на деко і випікайте 40 – 45 хвилин. Не забудьте перевернути через 20 хвилин.
  5. Підготуйте сотейник, відправте його на середній вогонь. Влийте томатну пасту, гострий соус, мед, вершкове масло, вустерський соус, цибульний порошок і часниковий порошок. Доведіть все до кипіння та зменште вогонь. Варіть соус постійно помішуючи, до загустіння (15 – 20 хвилин).
  6. У великій мисці змішайте крила і половину соусу. Помістіть крильця на деко і випікайте до легкої карамелізації (5 – 7 хвилин). Додайте решту томатного соусу.
  7. Подавайте крильця з соусом ранч. Смачного!

Щоб точно не зацвіла: Як зберігати відкриту томатну пасту у холодильнику

середа, 21 травень 2025, 11:09

Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, пе...

Господиням на замітку! Що додати у гречку, щоб збільшити її об’єм удвічі

середа, 21 травень 2025, 10:08

Досвідчені господині знають, як варити гречку, щоб кожна зернинка розкрилася, набухла та дала неповторний смак, який не переплутати з жодною кашею. Хоч гречку можна їсти та запарену, якщо вона настоїться протягом ночі, але все ж м’яка, проте розсипчаст...