1. 10 г желатину залити холодною водою й дати йому набрякнути.
2. Подрібнити мандарини за допомогою блендера.
3. Мандаринову масу викласти в каструлю, додати цукор й довести до кипіння. Потім зняти її з вогню, додати желатин та перемішати.
4. Розташувати склянки під нахилом, заповнити їх мандариновою сумішшю і поставити у холодильник до повного застигання.
5. Залити другу порцію желатину молоком на 20 хвилин.
6. Решту молока довести до кипіння, розчинити в ньому цукор й зняти з вогню.
7. Розчинити в теплому молоці желатин.
8. Додати в молочну суміш маскарпоне й гарненько перемішати.
9. Дістати склянки з мандариновим шаром й залити зверху білий шар. Знову поставити склянки у холодильник до застигання.
10. Перед подачею посипати десерт тертим шоколадом. Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...