Смакота! Апетитна свиняча рулька в рукаві - виходить дуже м’яка і ніжна всередині, з красивою скоринкою

Щоб приготувати рум’яну і соковиту свинячу рульку в рукаві в духовці потрібні тільки гірчиця і мед. Рулька виходить дуже м’яка і ніжна всередині, з красивою скоринкою зовні. Подати таку основну гарячу страву можна на будь-який святковий стіл або на ситну сімейну вечерю, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 2 свинні рульки
  • 4 столові ложки гірчиці
  • 2 столові ложки меду
  • 1 чайна ложка зіри
  • пів чайної ложки солі

Беремо рульки, промиваємо і кладемо в сотейник. Додаємо сіль, зіру і заливаємо водою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Варимо протягом 1,5 годин.

У чашку кладемо гірчицю, додаємо мед і добре перемішуємо.

Готові рульки трохи охолоджуємо і змащуємо соусом з усіх боків. А потім перекладаємо в рукав для запікання і щільно закриваємо. Зверху на рукаві робимо кілька проколів зубочисткою і перекладаємо заготовки в форму для випічки.

Відправляємо рульки в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо протягом 1 години.

Потім дістаємо, розрізаємо пакет і запікаємо ще 15-20 хвилин.

Готові рульки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...