Щоб приготувати рум’яну і соковиту свинячу рульку в рукаві в духовці потрібні тільки гірчиця і мед. Рулька виходить дуже м’яка і ніжна всередині, з красивою скоринкою зовні. Подати таку основну гарячу страву можна на будь-який святковий стіл або на ситну сімейну вечерю, зазначають Патріоти України.
Беремо рульки, промиваємо і кладемо в сотейник. Додаємо сіль, зіру і заливаємо водою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Варимо протягом 1,5 годин.
У чашку кладемо гірчицю, додаємо мед і добре перемішуємо.
Готові рульки трохи охолоджуємо і змащуємо соусом з усіх боків. А потім перекладаємо в рукав для запікання і щільно закриваємо. Зверху на рукаві робимо кілька проколів зубочисткою і перекладаємо заготовки в форму для випічки.
Відправляємо рульки в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо протягом 1 години.
Потім дістаємо, розрізаємо пакет і запікаємо ще 15-20 хвилин.
Готові рульки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...
Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...