
Гомілки з овочами можна подати на звичайну вечерю і для святкового застілля. Готуйте тоді, коли хочете цю смачну страву, від якої будуть всі у захваті та ситі, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Додаємо до гомілок сіль, соєвий, натертий часник, олію та прянощі, перемішуємо і залишаємо маринуватися мінімум на одну голину.
У форму для запікання викладаємо картоплю, цибулю, моркву та інші овочі за вашим смаком, підсолюємо і збризкуємо олією. Зверху викладаємо мариновані гомілки, поливаємо їх соусом, який із них стік.
Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години, через 20 хв переверніть всі гомілки, через ще 20 хвилин переверніть їх назад і допікайте. Це потрібно, щоб була однакова золота скоринка.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....