Гомілки з овочами можна подати на звичайну вечерю і для святкового застілля. Готуйте тоді, коли хочете цю смачну страву, від якої будуть всі у захваті та ситі, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Додаємо до гомілок сіль, соєвий, натертий часник, олію та прянощі, перемішуємо і залишаємо маринуватися мінімум на одну голину.
У форму для запікання викладаємо картоплю, цибулю, моркву та інші овочі за вашим смаком, підсолюємо і збризкуємо олією. Зверху викладаємо мариновані гомілки, поливаємо їх соусом, який із них стік.
Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години, через 20 хв переверніть всі гомілки, через ще 20 хвилин переверніть їх назад і допікайте. Це потрібно, щоб була однакова золота скоринка.
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...
Ранкові харчові звички безпосередньо впливають на обмін речовин, тиск і рівень цукру. Те, що ви їсте чи п’єте натщесерце, може стати як ліками, так і загрозою для здоров’я. Правильно підібрані продукти допомагають стабілізувати глікемію, покращують ела...