Смакота! Банановий десерт, який не треба випікати, без борошна та олії

В цьому десерті немає не тільки борошна та олії, а ще цукру. Здорові солодощі, які не шкодять фігурі існують. Беріть рецепт в закладки, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування десерту потрібно підготувати такі продукти:

  • банан — 3 шт.;
  • какао-порошок — 120 мл;
  • кокосове масло — 120 мл.

Як приготувати смакоту

Кокосове масло треба розтопити. Тепер перелийте його в блендер. Туди ж додайте какао та стиглі банани шматочками. Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть в форму, яку треба вистелити пергаментом. Поставте в морозилку на годину, а потім просто лишіть на ніч в холодильній камері.

Готовий десерт наріжте шматочками та куштуйте. Це дуже смачно та без жодних шкідливих компонентів. Смачного!В цьому десерті немає не тільки борошна та олії, а ще цукру. Здорові солодощі, які не шкодять фігурі існують. Беріть рецепт в закладки.

Інгредієнти

Для приготування десерту потрібно підготувати такі продукти:

  • банан — 3 шт.;
  • какао-порошок — 120 мл;
  • кокосове масло — 120 мл.

Як приготувати смакоту

Кокосове масло треба розтопити. Тепер перелийте його в блендер. Туди ж додайте какао та стиглі банани шматочками. Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть в форму, яку треба вистелити пергаментом. Поставте в морозилку на годину, а потім просто лишіть на ніч в холодильній камері.

Готовий десерт наріжте шматочками та куштуйте. Це дуже смачно та без жодних шкідливих компонентів. Смачного!

Мигдаль продовжує життя! ТОП-7 причин додати його до свого раціону

субота, 18 жовтень 2025, 18:15

Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...

Ви могли це не знати! Кому не можна їсти яблука і чому

субота, 18 жовтень 2025, 17:28

У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....