Смакота! Банановий десерт, який не треба випікати, без борошна та олії

В цьому десерті немає не тільки борошна та олії, а ще цукру. Здорові солодощі, які не шкодять фігурі існують. Беріть рецепт в закладки, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування десерту потрібно підготувати такі продукти:

  • банан — 3 шт.;
  • какао-порошок — 120 мл;
  • кокосове масло — 120 мл.

Як приготувати смакоту

Кокосове масло треба розтопити. Тепер перелийте його в блендер. Туди ж додайте какао та стиглі банани шматочками. Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть в форму, яку треба вистелити пергаментом. Поставте в морозилку на годину, а потім просто лишіть на ніч в холодильній камері.

Готовий десерт наріжте шматочками та куштуйте. Це дуже смачно та без жодних шкідливих компонентів. Смачного!В цьому десерті немає не тільки борошна та олії, а ще цукру. Здорові солодощі, які не шкодять фігурі існують. Беріть рецепт в закладки.

Інгредієнти

Для приготування десерту потрібно підготувати такі продукти:

  • банан — 3 шт.;
  • какао-порошок — 120 мл;
  • кокосове масло — 120 мл.

Як приготувати смакоту

Кокосове масло треба розтопити. Тепер перелийте його в блендер. Туди ж додайте какао та стиглі банани шматочками. Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть в форму, яку треба вистелити пергаментом. Поставте в морозилку на годину, а потім просто лишіть на ніч в холодильній камері.

Готовий десерт наріжте шматочками та куштуйте. Це дуже смачно та без жодних шкідливих компонентів. Смачного!

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...