Смакота! Банановий десерт, який не треба випікати, без борошна та олії

В цьому десерті немає не тільки борошна та олії, а ще цукру. Здорові солодощі, які не шкодять фігурі існують. Беріть рецепт в закладки, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування десерту потрібно підготувати такі продукти:

  • банан — 3 шт.;
  • какао-порошок — 120 мл;
  • кокосове масло — 120 мл.

Як приготувати смакоту

Кокосове масло треба розтопити. Тепер перелийте його в блендер. Туди ж додайте какао та стиглі банани шматочками. Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть в форму, яку треба вистелити пергаментом. Поставте в морозилку на годину, а потім просто лишіть на ніч в холодильній камері.

Готовий десерт наріжте шматочками та куштуйте. Це дуже смачно та без жодних шкідливих компонентів. Смачного!В цьому десерті немає не тільки борошна та олії, а ще цукру. Здорові солодощі, які не шкодять фігурі існують. Беріть рецепт в закладки.

Інгредієнти

Для приготування десерту потрібно підготувати такі продукти:

  • банан — 3 шт.;
  • какао-порошок — 120 мл;
  • кокосове масло — 120 мл.

Як приготувати смакоту

Кокосове масло треба розтопити. Тепер перелийте його в блендер. Туди ж додайте какао та стиглі банани шматочками. Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть в форму, яку треба вистелити пергаментом. Поставте в морозилку на годину, а потім просто лишіть на ніч в холодильній камері.

Готовий десерт наріжте шматочками та куштуйте. Це дуже смачно та без жодних шкідливих компонентів. Смачного!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...