Смакота! Банановий торт без випічки

Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива “Савоярді” та ніжним заварним кремом, передають Патріоти України.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • молоко 1200 мл
  • цукор 5 ст.
  • йогурт натуральний 350 мл
  • суміш для пудингу 4 шт.
  • банани 5 шт.
  • печиво Савоярді 400 г
  • вершкове масло 250 г
  • вершки 33% 250 мл
  • ванілін 1 ч.л.
  • цукрова пудра 20 г

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

Крок 1

Банановий торт

Підготувати необхідні продукти: молоко, готову суміш для пудингу, вершкове масло, класичний йогурт, печиво, банани.

Крок 2

Банановий тортЗ молока, цукру та готової суміші зварити пудинг. Безперервно помішуючи довести її до потрібної густоти та зняти з вогню. Накрити пудинг харчовою плівкою впритул і поставити в прохолодне місце для повного остигання.

Крок 3

Банановий тортМ’яке вершкове масло збити до пишності. Продовжуючи збивати частинами, ввести пудинг. Збити до однорідності та також частинами додати класичний йогурт.

Крок 4

Банановий торт

Печиво розрізати на частини та змішати із заварним кремом.

Крок 5

Банановий торт

Підготувати роз’ємну форму діаметром 24-26 см. Викласти половину маси печива із кремом.

Крок 6

Банановий торт

Зверху розкласти половинки розрізаних уздовж бананів і знову викласти половину крему, що залишилася, і завершити останній шар печивом. Зверху торт накрити харчовою плівкою та прибрати у прохолодне місце на 6-8 годин. Після закінчення часу видалити плівку зняти роз’ємне кільце. Промазати торт збитими із цукровою пудрою вершками. Прикрасити за бажанням.

Смачного!

"Сильний союзник здоров’я та сяйва шкіри": Названо овоч, який сповільнює старіння

вівторок, 9 вересень 2025, 13:05

Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...

Все дуже просто! Як за хвилину дізнатись справжня кава чи підробка

вівторок, 9 вересень 2025, 8:44

Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...