
Запікати рибу у горщиках – доволі нестандартний підхід, адже ми звикли готувати у цьому посуді картоплю та м'ясо. Втім, на кухні завжди варто відкривати щось нове та розширювати свої смакові горизонти, радять Патріоти України.
Для приготування у горщиках підійде будь-яка риба, яка не має великих кісточок, ідеально підійде філе. Перед запіканням рибу потрібно трішки підсмажити на сковорідці, але будьте обережними, щоб не перетримати її на вогні.
Час: 45 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти
Приготування
Тяга до солодощів після вечері - важливий сигнал, який не варто недооцінювати, передають Патріоти України. . Фахівці наголошують: у багатьох людей бажання з’їсти щось солодке після прийому їжі — не лише звичка чи емоційна потреба, а й можливий пока...
Регулярне вживання невеликої порції сухофруктів може стати одним із найефективніших і найпростіших способів підтримати імунітет у людей похилого віку. Усього 20–30 грамів - і організм отримує клітковину, калій, магній, залізо та потужні антиоксиданти, ...