Запікати рибу у горщиках – доволі нестандартний підхід, адже ми звикли готувати у цьому посуді картоплю та м'ясо. Втім, на кухні завжди варто відкривати щось нове та розширювати свої смакові горизонти, радять Патріоти України.
Для приготування у горщиках підійде будь-яка риба, яка не має великих кісточок, ідеально підійде філе. Перед запіканням рибу потрібно трішки підсмажити на сковорідці, але будьте обережними, щоб не перетримати її на вогні.
Час: 45 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти
Приготування
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...