Смакота! Бутербродна намазка із сардин, яєць та плавленого сирку

Пропоную до вашої уваги чудову ситну закуску, яка готується дуже швидко і сподобається любителям рибних консерв. Для перекушування зі шматочком батона і гарячим чаєм – відмінний варіант. Для приготування цієї намазки бажано використовувати майонез домашнього приготування, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Перець чорний молотий – 0.25 ч. л.
  • Сардини в олії – 240 г
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Сир плавлений – 100 г
  • Яйця курячі – 5 штук.
  • Улюблена зелень

Спосіб приготування:

  1. У чаші кухонного комбайна (насадка «металевий ніж») з’єднати майонез та очищену нарізану цибулю.
  2. Подрібнити до утворення однорідної маси. Зайву рідину можна злити.
  3. Додати відварені яйця та плавлений сир.
  4. Ще раз добре подрібнити.
  5. Додати сардину без олії, лимонний сік, сіль, перець. Включити подрібнювач на 1 хвилину.

Намазка готова. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.

Найкращий чай для печінки - пийте до трьох чашок на день

четвер, 25 грудень 2025, 18:13

Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...