
Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для пікніка, передають Патріоти України.
Цибулю та зелень дрібно нарізаємо та змішуємо з м’ясним фаршем.
Солимо та перчимо за смаком.
Лаваш складаємо навпіл та нарізаємо квадратами, щоб сформувати правильні трикутники.
На половину квадрата тонким шаром викладаємо начинку, щоб м’ясо встигло приготуватися.
На сковороду наливаємо олію та обсмажуємо лаваші з начинкою з кожного боку до рум’яної скоринки.
Чебуреки з лавашу готові.
Смачного!
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...