Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для пікніка, передають Патріоти України.
Цибулю та зелень дрібно нарізаємо та змішуємо з м’ясним фаршем.
Солимо та перчимо за смаком.
Лаваш складаємо навпіл та нарізаємо квадратами, щоб сформувати правильні трикутники.
На половину квадрата тонким шаром викладаємо начинку, щоб м’ясо встигло приготуватися.
На сковороду наливаємо олію та обсмажуємо лаваші з начинкою з кожного боку до рум’яної скоринки.
Чебуреки з лавашу готові.
Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...