Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для пікніка, передають Патріоти України.
Цибулю та зелень дрібно нарізаємо та змішуємо з м’ясним фаршем.
Солимо та перчимо за смаком.
Лаваш складаємо навпіл та нарізаємо квадратами, щоб сформувати правильні трикутники.
На половину квадрата тонким шаром викладаємо начинку, щоб м’ясо встигло приготуватися.
На сковороду наливаємо олію та обсмажуємо лаваші з начинкою з кожного боку до рум’яної скоринки.
Чебуреки з лавашу готові.
Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...