Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для пікніка, передають Патріоти України.
Цибулю та зелень дрібно нарізаємо та змішуємо з м’ясним фаршем.
Солимо та перчимо за смаком.
Лаваш складаємо навпіл та нарізаємо квадратами, щоб сформувати правильні трикутники.
На половину квадрата тонким шаром викладаємо начинку, щоб м’ясо встигло приготуватися.
На сковороду наливаємо олію та обсмажуємо лаваші з начинкою з кожного боку до рум’яної скоринки.
Чебуреки з лавашу готові.
Смачного!
М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України. ...
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....