Смакота! Чому голубці варто готувати з пекінською капустою

Голубці є дуже смачною стравою, яку не соромно поставити на стіл. Дивовижне поєднання різних продуктів дозволяє зрештою отримати ситну вечерю або обід. Багато хто звик готувати голубці на звичайній білокачанній капусті. Однак варто розглянути інший варіант приготування, взявши за основу капусту пекінську. У чому переваги цього методу, передають Патріоти України.

Подробиці

Пекінська капуста сама по собі є більш ніжною, м’якою та делікатною. Для того щоб листочки стали м’якшими, не потрібно проводити якихось особливих та тривалих заходів.

Достатньо відокремити листя, відправити їх у ємність із гарячою водою на 8-10 хвилин і приступати до приготування. У пекінської капусти немає яскраво вираженого відтінку смаку, що є перевагою. Такі голубці виходять соковитими та ніжними.

Як правильно готувати на пекінській капусті

Сама техніка виготовлення нічим не відрізняється. Капустяні листи фаршируються із суміші фаршу, рису, солі та спецій. Рис має бути попередньо відварений.

Голубці згортаються, вирушають у форму для духовки. Зверху блюдо покривається бульйоном та зажаркою. Щоб блюдо стало ще смачнішим, зверху його варто прикрити листочком фольги.

Є секрет! Як зварити ідеальний рис, який не злипається

субота, 6 грудень 2025, 8:50

Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...

Це може здивувати! Як щоденна склянка апельсинового соку впливає на наш організм

субота, 6 грудень 2025, 5:40

Для більшості людей апельсиновий сік звичайний напій. Але дослідники все частіше доводять, що він виконує більше функцій, ніж просте втамування спраги, передають Патріоти України. Результати нещодавнього дослідження засвідчили, що регулярне вживання а...