Мало хто знає, але саме мариновані огірки зроблять котлети неймовірно соковитими. Саме такими, що кусаєш, а сік аж тече. При цьому присмак огірка не відчувається. Цей рецепт знахідка для господинь, що хочуть забути про сухі котлети, передають Патріоти України.
Для приготування беремо такі продукти:
Філе з цибулею, огірками, часником, хлібом подрібнюємо у м’ясорубці. Можна це зробити в блендері, якщо вистачає потужності. Додаємо яйце, сіль та прянощі улюблені. Вимішуємо тісто і формуємо котлети.
Запікати їх краще у духовці. Деко або форму для запікання змастіть олією та викладіть котлети. Готуйте 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Продукти, що практично не містять калорій (часто називають "негативно калорійними", хоча це не зовсім науково), зазвичай мають дуже низьку енергетичну цінність і складаються переважно з води, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Ос...
У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України. А якщо пропустити свіжий...