Мало хто знає, але саме мариновані огірки зроблять котлети неймовірно соковитими. Саме такими, що кусаєш, а сік аж тече. При цьому присмак огірка не відчувається. Цей рецепт знахідка для господинь, що хочуть забути про сухі котлети, передають Патріоти України.
Для приготування беремо такі продукти:
Філе з цибулею, огірками, часником, хлібом подрібнюємо у м’ясорубці. Можна це зробити в блендері, якщо вистачає потужності. Додаємо яйце, сіль та прянощі улюблені. Вимішуємо тісто і формуємо котлети.
Запікати їх краще у духовці. Деко або форму для запікання змастіть олією та викладіть котлети. Готуйте 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...