Приготувати домашній шоколад для торта чи іншої випічки можна просто вдома, якщо у вас є какао, цукор, масло та сметана, передають Патріоти України.
Для однієї порції, щоб покрити зверху класичний торт діаметром 25-30 см потрібно взяти:
Цукор змішайте з какао, додайте масло й сметану.
Варіть в емальованій посудини протягом 10 хвилин, постійно помішуючи. Тривалість варіння корегуйте в залежності від того, яка вам потрібна густина.
Якщо шоколад надто рідкий, то додайте цукор і проваріть ще декілька хвилин.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...