Коли дуже швидко потрібен фруктовий пиріг, цей рецепт допоможе врятувати ваш час та почастувати гостей. Вам потрібно лише мати в морозилці готове листкове тісто, передають Патріоти України.
Тісто розкачайте в пласт завширшки 30 см та завтовшки 5 мм. Викладіть на деко, яке попередньо трохи скропіть водою. Вздовж посередині викладіть нарізані яблука, ізюм та цукор.
З бокових частин тіста зробіть ножем смужки та вкладіть їх зверху на пиріг, переплетіть їх. Вони мають закривати начинку. Змастіть збитим яйцем та поставте випікатись на 30-40 хвилин. Температура — 230 градусів. Смачного!
Якщо ви давно шукаєте простий спосіб підтримати здоров’я без складних дієт і дорогих суперфудів, варто звернути увагу на ківі. Цей фрукт часто залишається поза увагою, хоча має надзвичайно потужний вплив на організм, передають Патріоти України. Регуляр...
Сало смачне саме по собі. А намазка з нього виходить справді делікатесна. Готується вона так просто й швидко, що ви здивуєтеся. Подавайте її із чорним хлібом до борщу. І будете почуватися, як у ресторані. Це смачно так, що не відірватись, передають Пат...