
Коли дуже швидко потрібен фруктовий пиріг, цей рецепт допоможе врятувати ваш час та почастувати гостей. Вам потрібно лише мати в морозилці готове листкове тісто, передають Патріоти України.
Тісто розкачайте в пласт завширшки 30 см та завтовшки 5 мм. Викладіть на деко, яке попередньо трохи скропіть водою. Вздовж посередині викладіть нарізані яблука, ізюм та цукор.
З бокових частин тіста зробіть ножем смужки та вкладіть їх зверху на пиріг, переплетіть їх. Вони мають закривати начинку. Змастіть збитим яйцем та поставте випікатись на 30-40 хвилин. Температура — 230 градусів. Смачного!
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...