Смак курки настільки універсальний, що цей продукт часто зустрічається у різних рецептах, передають Патріоти України.
Нерідко можна зустріти куряче м’ясо як компонент для салату.
Якщо ви хочете внести різноманітність до звичного раціону, то вам варто спробувати наступний рецепт.
Насамперед нам потрібно “розібратися” з м’ясом. Тому обмиваємо філе та відправляємо його варитися до готовності.
Тим часом зливаємо рідину з банки квасолі. Підійдіть до цього відповідально, оскільки цей маринад нам зовсім не потрібний.
Допоки інгредієнти не готові, можна зробити смачний соус для нашого салату. В окрему ємність відправляємо майонез, дрібно рубаний часник та улюблені прянощі, перемішуємо до однорідного стану.
За готовністю птицю шаткуємо на невеликі шматки.
Вибираємо страву для подачі. Пам’ятайте про те, що ми будемо сервірувати шарами.
Перший шар 50 на 50 формується з курячого філе та квасолі. Зверху просочуємо нашим соусом часник, закриваємо тертим сиром, знову додаємо соус.
Шари формуємо доти, доки не закінчаться наші інгредієнти.
Частину сиру залишаємо для верхнього шару. Зверху додаємо нашу зелень і ставимо просочуватися в холодильник на кілька годин.
Вареники чи пельмені можна зіпсувати, якщо забути про начинку або замісити невдале тісто. Як приготувати універсальне для солодких та солоних начинок тісто, ми готові поділитися, бо не просто “десь прочитали”, а спробували, передають Патріоти України. ...
Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...