Смак курки настільки універсальний, що цей продукт часто зустрічається у різних рецептах, передають Патріоти України.
Нерідко можна зустріти куряче м’ясо як компонент для салату.
Якщо ви хочете внести різноманітність до звичного раціону, то вам варто спробувати наступний рецепт.
Насамперед нам потрібно “розібратися” з м’ясом. Тому обмиваємо філе та відправляємо його варитися до готовності.
Тим часом зливаємо рідину з банки квасолі. Підійдіть до цього відповідально, оскільки цей маринад нам зовсім не потрібний.
Допоки інгредієнти не готові, можна зробити смачний соус для нашого салату. В окрему ємність відправляємо майонез, дрібно рубаний часник та улюблені прянощі, перемішуємо до однорідного стану.
За готовністю птицю шаткуємо на невеликі шматки.
Вибираємо страву для подачі. Пам’ятайте про те, що ми будемо сервірувати шарами.
Перший шар 50 на 50 формується з курячого філе та квасолі. Зверху просочуємо нашим соусом часник, закриваємо тертим сиром, знову додаємо соус.
Шари формуємо доти, доки не закінчаться наші інгредієнти.
Частину сиру залишаємо для верхнього шару. Зверху додаємо нашу зелень і ставимо просочуватися в холодильник на кілька годин.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...