Смак курки настільки універсальний, що цей продукт часто зустрічається у різних рецептах, передають Патріоти України.
Нерідко можна зустріти куряче м’ясо як компонент для салату.
Якщо ви хочете внести різноманітність до звичного раціону, то вам варто спробувати наступний рецепт.
Насамперед нам потрібно “розібратися” з м’ясом. Тому обмиваємо філе та відправляємо його варитися до готовності.
Тим часом зливаємо рідину з банки квасолі. Підійдіть до цього відповідально, оскільки цей маринад нам зовсім не потрібний.
Допоки інгредієнти не готові, можна зробити смачний соус для нашого салату. В окрему ємність відправляємо майонез, дрібно рубаний часник та улюблені прянощі, перемішуємо до однорідного стану.
За готовністю птицю шаткуємо на невеликі шматки.
Вибираємо страву для подачі. Пам’ятайте про те, що ми будемо сервірувати шарами.
Перший шар 50 на 50 формується з курячого філе та квасолі. Зверху просочуємо нашим соусом часник, закриваємо тертим сиром, знову додаємо соус.
Шари формуємо доти, доки не закінчаться наші інгредієнти.
Частину сиру залишаємо для верхнього шару. Зверху додаємо нашу зелень і ставимо просочуватися в холодильник на кілька годин.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...