Смакота! Готуємо салат із курки з сиром

Смак курки настільки універсальний, що цей продукт часто зустрічається у різних рецептах, передають Патріоти України.

Нерідко можна зустріти куряче м’ясо як компонент для салату.

Подробиці

Якщо ви хочете внести різноманітність до звичного раціону, то вам варто спробувати наступний рецепт.

Які продукти нам знадобляться:

  • середній шматок курячого філе;
  • банка будь-якої консервованої квасолі;
  • шматок твердого сиру (250 гр);
  • 2 зубочки часнику;
  • майонез;
  • сіль та спеції за бажанням;
  • петрушка та кріп для прикраси.

Як готувати:

Насамперед нам потрібно “розібратися” з м’ясом. Тому обмиваємо філе та відправляємо його варитися до готовності.

Тим часом зливаємо рідину з банки квасолі. Підійдіть до цього відповідально, оскільки цей маринад нам зовсім не потрібний.

Допоки інгредієнти не готові, можна зробити смачний соус для нашого салату. В окрему ємність відправляємо майонез, дрібно рубаний часник та улюблені прянощі, перемішуємо до однорідного стану.

За готовністю птицю шаткуємо на невеликі шматки.

Вибираємо страву для подачі. Пам’ятайте про те, що ми будемо сервірувати шарами.

Перший шар 50 на 50 формується з курячого філе та квасолі. Зверху просочуємо нашим соусом часник, закриваємо тертим сиром, знову додаємо соус.

Шари формуємо доти, доки не закінчаться наші інгредієнти.

Частину сиру залишаємо для верхнього шару. Зверху додаємо нашу зелень і ставимо просочуватися в холодильник на кілька годин.

Смакота! Рецепт дуже лінивих голубців у духовці

четвер, 17 квітень 2025, 9:15

Багато хто любить смак голубців, але не терпить із ними довго возитися. Саме для цього господині придумали лінивий варіант цієї страви. Спробуйте й ви, передають Патріоти України. Для приготування великого дека лінивих голубців беремо:. Капусту дрібно ...

Як приготувати ідеально смачні макарони: ТОП-3 важливі правила

четвер, 17 квітень 2025, 8:12

Макарони часто зневажливо називають “студентською” стравою або улюбленим гарніром холостяків, вважаючи, що продукт має посередні смакові якості, передають Патріоти України. Проте за правильної техніки можна приготувати страву не гірше, ніж у ресторані....