
Яблучний пиріг за цим рецептом стане для багатьох фаворитом. Готується дуже просто, виходить із першого разу. Інгредієнти доступні, тому така випічка підійде і для буденного столу, передають Патріоти України.
Для начинки беремо:
5 яблук (середніх)
80 г цукру
20 г вершкового масла
кориця за бажанням
Для тіста беремо:
1 яйце
100 г цукру
100 г масла
280 г борошна
1 ч. л. розпушувача
Яблука, бажано з кислинкою, очищуємо і нарізаємо кубиками. На сковорідці розтоплюємо цукор, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Після цього додаємо нарізані яблука, за бажанням корицю і тушкуємо протягом 5-7 хвилин.
Яйце змішуємо з цукром, додаємо розм’якшене вершкове масло, добре перемішуємо і просіюємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками перетираємо в крихту, мов на класичний тертий пиріг.
Дві третіх частини тіста викладаємо у деко застелене пергаментом. І добре утрамбовуємо, формуючи бортики. Викладаємо начинку і посипаємо залишками тіста.
Випікаємо приблизно 30 хвилин за температури 180 градусів, добре охолоджуємо і насолоджуємося.
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...
Секрет довгого життя може ховатися у вашому харчуванні. Доктор Тадеуш Олещук стверджує, що п’ять простих і доступних продуктів реально підтримують здоров’я і можуть уповільнити процес старіння, передають Патріоти України. Серед них:. Буряк — багатий кл...