
Яблучний пиріг за цим рецептом стане для багатьох фаворитом. Готується дуже просто, виходить із першого разу. Інгредієнти доступні, тому така випічка підійде і для буденного столу, передають Патріоти України.
Для начинки беремо:
5 яблук (середніх)
80 г цукру
20 г вершкового масла
кориця за бажанням
Для тіста беремо:
1 яйце
100 г цукру
100 г масла
280 г борошна
1 ч. л. розпушувача
Яблука, бажано з кислинкою, очищуємо і нарізаємо кубиками. На сковорідці розтоплюємо цукор, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Після цього додаємо нарізані яблука, за бажанням корицю і тушкуємо протягом 5-7 хвилин.
Яйце змішуємо з цукром, додаємо розм’якшене вершкове масло, добре перемішуємо і просіюємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками перетираємо в крихту, мов на класичний тертий пиріг.
Дві третіх частини тіста викладаємо у деко застелене пергаментом. І добре утрамбовуємо, формуючи бортики. Викладаємо начинку і посипаємо залишками тіста.
Випікаємо приблизно 30 хвилин за температури 180 градусів, добре охолоджуємо і насолоджуємося.
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...