
Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
Для тіста
- 200 г вершкового масла
- 3 жовтки
- 150 г цукру
- 3 ст. л. сметани
- 1/3 ч. л. солі
- 1 ч. л. розпушувача
- 400 г борошна
Для начинки
Верх
Як приготувати:
- Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач.
- Борошно і вершкове масло розтерти до крихкого стану, додати цукор, перемішати.
- додати в цю масуу сметану і жовтки, швидко все змішати і сформувати з тіста шар. Залишити на 1 годину в холодильнику.
- Духовку розігрити до температури 180-200 градусів, форму для випічки змазати маслом і застелити пекрським папером.
- Зробити начинку. Яблука натерти на великій тертці, додати цукор і все перемішати.
- Охолоджене тісто викласти в роз’ємну форму і сформувати в ній бортики із тіста.
- Зверху викласти яблучну начинку.
- Випікати приблизно 15-20 хв.
- Поки печеться пиріг, білки збити з цукром у міцну піну.
- Дістати пиріг та покрити його білковою масою, поверх білків виделкою нанести узор.
- Випікати пиріг ще 20 хвилин при 180-200 градусів. Слідкуйте щоб не пригоріли білки.
Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із задоволенням!
Для одних вівсяна каша – це улюблений варіант сніданку, для інших – найненависніший у світі продукт. Але якщо опустити її смакові якості, про користь вівсянки теж точиться чимало суперечок. Цей злак багатий на вуглеводи, через що багато хто його побоює...
Хочете додати нотку пікантності, глибини смаку або просто зробити звичайну страву незабутньою? З Torchyn це легко! Ця продукція створена для того, щоб надихати вас на кулінарні експерименти та дарувати насолоду від кожного шматочка. На сайті https://to...