Макарони легко переварити, але й тверді не дуже апетитні, коли вони липнуть до зубів. Здається, що все за інструкцією з пакування, проте постійно щось не вдається. Почнімо з того, що треба вибирати якісні вироби. Вони краще зберігають форму. Результат приготування більш очікуваний, передають Патріоти України.
Італійці найкращі, коли мова йде про макаронні вироби: спагеті, канелоні, фарфале та багато інших різновидів. Найперше правило — макарони потрібно відварювати в великій кількості води. Так менша ймовірність, що вони злипнуться.
Вода повинна бути достатньо солоною. На 1 л води кладуть варитися 100 г макаронних виробів. А солі додають 0,5 ст.л. Італійські шеф-кухарі рекомендують використовувати морську.
Дуже простий лайфхак — олія, яку треба додати в воду. Буквально одна ложка, а ефект відмінний. Ще й смак покращується.
Макаронні вироби є основним інгредієнтом у багатьох сім’ях завдяки своїй універсальності, доступності та простоті приготування. Однак є одна річ, яка може легко зіпсувати смак найулюбленішої страви. Спарва в тому, що часто макарони злипаються під час в...
Починаєте день з кави чи фруктів? Будьте обережні! Клінічний дієтолог Наталя Григлявська радить уникати певних продуктів натщесерце, щоб не створювати зайвого навантаження на травну систему, передають Патріоти України. Броколі, цвітна та білокачанна ка...