Смакота! Як посмажити куряче філе, щоб воно було соковитим та м’яким

Філе є досить специфічною частиною курки для приготування. Так, воно дієтичне, але це не робить його менш смачним, якщо знати секрети запікання чи смаження. Все приходить з досвідом, передають Патріоти України.

Подробиці

Куряче філе для початку потрібно відбити. Для цього спочатку промийте його, просушіть серветками та розріжте на тонші частини. Тоді накрийте плівкою та відбийте.

Філе потребує маринування. Це зробить його цікавим та насиченим на смак. Для цього можна використовувати кефір, натуральний йогурт, сметану. Можна перемішувати ці компоненти з соєвим соусом чи тільки в ньому маринувати. Можна додати лимонний сік чи біле вино. В маринад додайте трохи солі. Не зайвими будуть розмарин або базилік.

Найкращий спосіб зберегти соковитість — посмажити філе в клярі. Один з таких рецептів ми нещодавно публікували, де маринад для курки зроблено за японським методом. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Це може здивувати! Несподівані причини, чому банани треба їсти перед сном

вівторок, 11 листопад 2025, 7:44

Банани, як стверджують кардіологи, завдяки вмісту калію допомогають контролювати гіпертонію. Калій знижує вплив натрію на організм та зменшує напругу в стінках кровоносних судин, передають Патріоти України. А ще цей фрукт завдяки триптофану та мінерала...

Приємна новина для любителів напою! Кава здатна захистити серце від хвороб

вівторок, 11 листопад 2025, 6:42

Зазвичай напоями, корисними для здоров'я, дієтологи називають різні чаї, які, в тому числі, позитивно впливають на серце, кишківник та допомагають запобігати різноманітним запаленням, передають Патріоти України. Втім, є результати дослідження, які пока...