Смакота! Як правильно приготувати квашену капусту, яка хрумтить

Важко уявити зимові застілля без такої характерної закуски, як квашена капуста. Цей продукт ідеально поєднується із будь-якими стравами, тому завжди доречний на столі. Однак не всім господаркам вдається приготувати капусту так, щоб вона хрумтіла. Тому варто скористатися перевіреним рецептом, передають Патріоти України.

Які продукти нам потрібно підготувати

  • 3 кг капусти;
  • 200-300 г моркви;
  • 10-15 горошин перцю;
  • 3 столові ложки солі;
  • 3 лаврові листочки.

Як готувати

Капусту слід підготувати – вимити та видалити непотрібні листочки. Після цього приступаємо до нарізки. Найкраще дотримуватися об’єму в три міліметри. Завдяки цьому капуста залишиться хрусткою.

Потім відправляємо овоч у ємність із зазначеною кількістю солі і трохи мені, щоб вийшов сік. Додаємо прянощі та подрібнену моркву.

Використовувати краще тертку, призначену для корейського салату.

Банк попередньо має бути простерилізований і висушений.

Досипаємо весь об’єм капусти у трилітрову ємність.

Зверху вливаємо рідину, що залишилася.

Кришку використовуємо, проте до кінця не закриваємо, щоб залишився вільний простір. Залишити капусту можна прямо на кухні.

Пару разів на день не забувайте проколювати капусту за допомогою палиці з дерева.

За чотири дні закуска буде готова.

Це того варте! Що буде, якщо відмовитися від газованої води

вівторок, 4 березень 2025, 5:40

Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...

Господиням на замітку! Що зробити, щоб риба не розвалювалася під час смаження

вівторок, 4 березень 2025, 0:15

Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!