Важко уявити зимові застілля без такої характерної закуски, як квашена капуста. Цей продукт ідеально поєднується із будь-якими стравами, тому завжди доречний на столі. Однак не всім господаркам вдається приготувати капусту так, щоб вона хрумтіла. Тому варто скористатися перевіреним рецептом, передають Патріоти України.
Які продукти нам потрібно підготувати
Капусту слід підготувати – вимити та видалити непотрібні листочки. Після цього приступаємо до нарізки. Найкраще дотримуватися об’єму в три міліметри. Завдяки цьому капуста залишиться хрусткою.
Потім відправляємо овоч у ємність із зазначеною кількістю солі і трохи мені, щоб вийшов сік. Додаємо прянощі та подрібнену моркву.
Використовувати краще тертку, призначену для корейського салату.
Банк попередньо має бути простерилізований і висушений.
Досипаємо весь об’єм капусти у трилітрову ємність.
Зверху вливаємо рідину, що залишилася.
Кришку використовуємо, проте до кінця не закриваємо, щоб залишився вільний простір. Залишити капусту можна прямо на кухні.
Пару разів на день не забувайте проколювати капусту за допомогою палиці з дерева.
За чотири дні закуска буде готова.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...