Тушкування – популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України.
Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати.
Для приготування м’яса потрібно знати деякі хитрощі.
Насамперед варто пам’ятати про те, що не всі види м’яса підійдуть для такого приготування. Потрібно вибирати продукт дорожчий, який буде менш жирним.
Кулінари не рекомендують відправляти до сковороди м’ясо без маринаду. Десь за годину до початку готування краще залишити його в розсолі, де є якісь кислі продукти.
Перед початком тушкування слід нарізати м’ясо кубиками. Різати треба поперек волокон.
Після цього близько 5-7 хвилин продукт слід обсмажити. Ця проста процедура зробить шматочки більш соковитими та ніжними.
Головною проблемою під час готування є додавання необхідної кількості рідини.
Не треба боятися переборщити з водою, оскільки надлишок бульйону випарується сам під час приготування. Але якщо влити дуже мало води, то м’ясо залишиться жорстким.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...