Смакота! Як приготувати апетитне сало в цибулинні

Всі знають про спосіб фарбування крашанок у цибулинні. Але ним прекрасно можна “пофарбувати” сало, надавши йому апетитного кольору. Готувати просто, а смакує неймовірно, передають Патріоти України.

Подробиці

На 1 кг сала або почеревини приготуйте маринад, який складається:

  • Цибулиння – 3 жмені
  • Сіль – 150 г
  • Чорний перець горошком – 1 ч. л.
  • Духмяний перець – 5 шт.
  • Лавровий листок – 5 шт.
  • Часник – 2 головки

Покладіть в каструлю відповідного розміру лушпиння цибулі, додайте сіль, перці, лавровий лист, часник (чистити не потрібно, тільки розділити на зубчики та проколоти ножем, щоб він віддав свій аромат).

Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть на малому вогні 5 хв. Наріжте сало шматочками завтовшки 4-5 см і покладіть у киплячий маринад. Варіть 5 хв (якщо це просто сало), 10 хв (якщо сало з м’ясом).

Залиште в каструлі до повного охолодження. Покладіть у холодильник на 24 години разом із маринадом. Перед подачею сало вийміть і обсушіть. Ароматне, ніжне, смачне сало чекає на своїх поціновувачів!

Джерело: ПростоВей

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...