
Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України.
Картоплю треба почистити та нарізати соломкою. Намагайтеся, щоб розмір кожного шматочка був однаковий, це забезпечить рівномірне приготування картоплі.
Залийте картоплю водою і забудьте про неї на 15-20 хвилин. Злийте водичку і просушіть, щоб не було вологи на картоплі.
Картоплю пересипте у каструлю, додайте сіль, улюблені прянощі, обов’язково паприку, 2-3 ложки борошна. Накрийте каструлю кришкою і гарно все переколотіть.
Додайте 100 мл олії, знову перемішайте та викладіть картоплю на деко для запікання.
Готуйте страву 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Насолоджуйтеся ідеально просмаженими та хрумкими картопляними скибочками разом з улюбленим соусом.
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...