
Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України.
Картоплю треба почистити та нарізати соломкою. Намагайтеся, щоб розмір кожного шматочка був однаковий, це забезпечить рівномірне приготування картоплі. Залийте картоплю водою і забудьте про неї на 15-20 хвилин. Злийте водичку і просушіть, щоб не було вологи на картоплі.
Картоплю пересипте у каструлю, додайте сіль, улюблені прянощі, обов’язково паприку, 2-3 ложки борошна. Накрийте каструлю кришкою і гарно все переколотіть.
Додайте 100 мл олії, знову перемішайте та викладіть картоплю на деко для запікання. Готуйте страву 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. Насолоджуйтеся ідеально просмаженими та хрумкими картопляними скибочками разом з улюбленим соусом.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...