Смакота! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України.

Подробиці

Картоплю треба почистити та нарізати соломкою. Намагайтеся, щоб розмір кожного шматочка був однаковий, це забезпечить рівномірне приготування картоплі. Залийте картоплю водою і забудьте про неї на 15-20 хвилин. Злийте водичку і просушіть, щоб не було вологи на картоплі.

Картоплю пересипте у каструлю, додайте сіль, улюблені прянощі, обов’язково паприку, 2-3 ложки борошна. Накрийте каструлю кришкою і гарно все переколотіть.

Додайте 100 мл олії, знову перемішайте та викладіть картоплю на деко для запікання. Готуйте страву 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. Насолоджуйтеся ідеально просмаженими та хрумкими картопляними скибочками разом з улюбленим соусом.

Є секрет! Як готувати печінку, щоб вона не мала неприємного присмаку

вівторок, 22 квітень 2025, 9:12

Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України. Тому важливо знати кіл...

Як засолити оселедець по-корейськи - покроковий рецепт

вівторок, 22 квітень 2025, 8:15

Для поціновувачів корейської кухні пропонуємо вам приготувати ще й засолювання оселедця по-корейськи, передають Патріоти України. Рецепт корисний, смачний і, що найголовніше, бюджетний. Розкажемо, що для цього потрібно:. Готуємо маринад. Змішуємо в кас...