Приготуйте домашній плавлений сир, натуральний та смачний, без шкідливих добавок. Такий сир можна варіювати з різними прянощами або ж шинкою чи грибами, передають Патріоти України.
Для приготування такого плавленого сиру візьміть:
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці. Коли воно трохи охолоне, додайте яйце і добре перемішайте.
Додайте м’який сир і добре перемішайте. Для того, щоб зробити сирну масу більш однорідною, можна збити все блендером.
У великій каструлі закип’ятіть воду, зверху поставте каструлю з сирною масою і, безперервно помішуючи, плавте сир, поки він не стане однорідним і злегка тягучим.
Тепер зніміть каструлю з сиром із водяної бані та додайте сіль, соду та сушений кріп. Перемішайте, ваш плавлений сир готовий!
Помідори – постійний інгредієнт багатьох овочевих салатів. Проте господині, які хоч раз пробували приготувати салат із помідорами, на свій жаль згодом виявляли, що овоч пустив сік, передають Патріоти України. Для того, щоб соковиті томати не вплинули н...
Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...