
Приготуйте домашній плавлений сир, натуральний та смачний, без шкідливих добавок. Такий сир можна варіювати з різними прянощами або ж шинкою чи грибами, передають Патріоти України.
Для приготування такого плавленого сиру візьміть:
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці. Коли воно трохи охолоне, додайте яйце і добре перемішайте.
Додайте м’який сир і добре перемішайте. Для того, щоб зробити сирну масу більш однорідною, можна збити все блендером.
У великій каструлі закип’ятіть воду, зверху поставте каструлю з сирною масою і, безперервно помішуючи, плавте сир, поки він не стане однорідним і злегка тягучим.
Тепер зніміть каструлю з сиром із водяної бані та додайте сіль, соду та сушений кріп. Перемішайте, ваш плавлений сир готовий!
Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...
Чи є для вас чашка кави щоранку щоденним ритуалом? Виявляється, це може бути не лише способом прокинутися, а й інвестицією у здорове старіння. Нещодавні дослідження показують, що помірне споживання кави може позитивно впливати на довголіття, що змінює ...