Приготуйте домашній плавлений сир, натуральний та смачний, без шкідливих добавок. Такий сир можна варіювати з різними прянощами або ж шинкою чи грибами, передають Патріоти України.
Для приготування такого плавленого сиру візьміть:
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці. Коли воно трохи охолоне, додайте яйце і добре перемішайте.
Додайте м’який сир і добре перемішайте. Для того, щоб зробити сирну масу більш однорідною, можна збити все блендером.
У великій каструлі закип’ятіть воду, зверху поставте каструлю з сирною масою і, безперервно помішуючи, плавте сир, поки він не стане однорідним і злегка тягучим.
Тепер зніміть каструлю з сиром із водяної бані та додайте сіль, соду та сушений кріп. Перемішайте, ваш плавлений сир готовий!
Ось що станеться, якщо зберігати лимони в морозилці, передають Патріоти України.
Забудьте про дорогі креми від зморшок і укол ботокса - справжній секрет молодості може ховатися у простій горстці арахісу, яку варто з’їдати щодня, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Барселони виявила, що арахіс уповільнює старіння...