Секрет успіху ідеальних голубців криється у правильній підготовці капусти. Якщо листя вийшло м’яким і соковитим, то вживати в їжу таку страву можна і без використання ножа, передають Патріоти України.
Насамперед варто вибирати відповідний овоч. Капуста має бути акуратною на вигляд і невеликою. Найкраще підходять ранні сорти, які мають м’які листочки.
Але й зимова капуста чудово підійде, якщо провести деякі маніпуляції. Насамперед проводиться видалення качанця, який нам не знадобиться. Потім варто взяти харчову плівку, добре вкрити капусту і відправити в морозилку на три доби.
Дістаньте овоч, розморозьте та сміливо приступайте до приготування голубців. Якщо подібним чином ви пом’якшуєте молоду або ранню капусту, їй достатньо побути при холодній температурі 24 години. Замість харчової плівки можна використати пакет. Цей спосіб є дуже простим і ефективним, проте готуватися до приготування голубців доведеться заздалегідь.
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...
Рибні котлети готують не так часто, як м’ясні страви, адже при готуванні може виникнути низка складнощів. Часто господині не задоволені смаковими якостями та текстурою котлет із риби.Тому варто знати про те, які хитрощі допоможуть перетворити блюдо на...