Для випічки потрібна начинка густа та ароматна. Щоб вона такою получилася, треба правильно зварити джем. Яблучний є одним з найулюбленіших. Про нього і поговоримо детальніше, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Яблука треба почистити від шкірки та серцевини. Наріжте невеликими шматочками. Складіть в каструлю та засипте цукром. Залиште стояти на ніч, щоб фрукти пустили сік. Перемішайте та поставте варитися на 10 хвилин.
Ввечері ще раз поставте проваритися на 10 хвилин. Помішуйте, щоб не пригоріли. Залиште потім відстоюватися до ранку. І потрібно ще раз проварити 15 хвилин. Після цього залиште стояти на 5 годин. Так проварити потрібно ще раз. Суть, щоб випарувалася волога.
Банки для повидла повинні бути простерилізовані. Закатайте та поставте догори дном. Коли охолонуть, можна ставити на зберігання. Джем буде ідеальний для рогаликів та пончиків.
Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....
Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України. Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити ...