Для випічки потрібна начинка густа та ароматна. Щоб вона такою получилася, треба правильно зварити джем. Яблучний є одним з найулюбленіших. Про нього і поговоримо детальніше, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Яблука треба почистити від шкірки та серцевини. Наріжте невеликими шматочками. Складіть в каструлю та засипте цукром. Залиште стояти на ніч, щоб фрукти пустили сік. Перемішайте та поставте варитися на 10 хвилин.
Ввечері ще раз поставте проваритися на 10 хвилин. Помішуйте, щоб не пригоріли. Залиште потім відстоюватися до ранку. І потрібно ще раз проварити 15 хвилин. Після цього залиште стояти на 5 годин. Так проварити потрібно ще раз. Суть, щоб випарувалася волога.
Банки для повидла повинні бути простерилізовані. Закатайте та поставте догори дном. Коли охолонуть, можна ставити на зберігання. Джем буде ідеальний для рогаликів та пончиків.
Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...
Що таке білі волокна на мандаринах і чи варто їх видаляти? Фахівці пояснили, чи потрібно витрачати час на очищення цих ниток, чи, можливо, їх навіть корисно вживати в їжу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Білі ниточки на мандаринах, відо...