Смакота! Як приготувати ідеальне тісто для піци на мокрих дріжджах

Якщо ви хочете приготувати ідеальне тісто для піци на мокрих дріжджах, то запишіть цей рецепт. Основа буде не тонкою, а м’якою та пишною. Тому не очікуйте тісто, мов із піцерії, тонке. Це не той варіант, але дуже смачний і перевірений, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування великої піци на все прямокутне деко електродуховки візьміть:

  • 300 мл рідини (вода + молоко)
  • 25 г дріжджів (мокрих / пресованих)
  • 1,5 ст.л. цукру

Запустіть у теплій рідині дріжджі та залиште на 10 хвилин.

Потім додайте:

  • 1 яйце
  • 1 ч.л. солі
  • 300 г борошна

Замісіть, а потім додайте ще 300 г борошна, а наприкінці 2 ст.л. олії.

Тісто буде м’яким, проте не липким. оскільки олія зробить його адаптованим для формування основи. Не треба навіть брати качалку. Таке тісто зручно відразу на деку розтягувати.

Випікається протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів. начинка будь-яка на ваш смак.

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.