Якщо ви любите картопляне пюре, але воно вам трохи набридло, є вихід з положення. Можна приготувати картопляні кульки. Вони оригінально виглядають на гарнір, а ще їх всі люблять. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Картоплю потрібно відварити до напівготовності. Злийте воду та зробіть пюре. Додайте до нього розтоплене вершкове масло. сире яйце. Відразу посоліть та посипте чорним меленим перцем. Ретельно вимішайте картопляну масу.
Тепер з пюре зробіть кульки. Обваляйте їх в борошні. Будемо обсмажувати кульки у фритюрі. Для цього нагрійте в каструлі чи глибокій сковороді олію. Коли вона почне кипіти, тоді покладіть кульки. Золотиста скоринка — індикатор готовності. Подавайте смакоту гарячою. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...