
Якщо ви любите картопляне пюре, але воно вам трохи набридло, є вихід з положення. Можна приготувати картопляні кульки. Вони оригінально виглядають на гарнір, а ще їх всі люблять. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Картоплю потрібно відварити до напівготовності. Злийте воду та зробіть пюре. Додайте до нього розтоплене вершкове масло. сире яйце. Відразу посоліть та посипте чорним меленим перцем. Ретельно вимішайте картопляну масу.
Тепер з пюре зробіть кульки. Обваляйте їх в борошні. Будемо обсмажувати кульки у фритюрі. Для цього нагрійте в каструлі чи глибокій сковороді олію. Коли вона почне кипіти, тоді покладіть кульки. Золотиста скоринка — індикатор готовності. Подавайте смакоту гарячою. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...